Da li postoji neki nacin da se pristupi podacima (filmovima) sa tableta preko WiFI rutera. Da li ima neka aplikacija da se skine ili bilo koji drugi nacin.
:: instaliras es file explorer na piluli... sherujes sta hoces sa kompa i browse-ujes i pustas na tabletu po volji :: :: :: :: Are you classified as human? :: `Negative, I am a meat popsicle.` :: ::
Playback media files such as videos and mp3`s directly via Wi-Fi from your network shared drives/folders (such as external USB drives, Samba (SMB/CIFS) shared drives, PC shared folders, NAS servers (Synology and others)) - no need to convert video files and copy media files to SD card anymore!
Probao sam es file explorer i uspeo sam da pristupim javnim podacima koji su vec serovani ali kad serujem neki folder onda mi trazi user name i pasword a zadnji put kad sam podesavao serovanje bilo je u xp-u i nije bilo ovako komplikovano.
BS cu probati veceras ali ako opet ima neko serovanje i podesavanje onda sam u kanalu.
Desni klik na folder koji hoces da serujes,pa ides properties -onda ides Tab Sharing pa izaberes advanced sharing pa cekiras `share tis folder` pa ides Apply i Ok -Tu gore imas i `security Tab` kliknes na njega pa ides `edit` i onda `Add` onda upises u prozoru `everyone` i Ok i sad oznacis taj` everyone` user a dole ispod cekiras `full controll` gde pise allow(dozvoliti) i Apply i to bi trbalo da je to
Nisam znao da je ovako lako serovati folder. Imao sam malih problema sa plejerom, BS nije hteo sa ucita filmove pa sam probao VLC ali ni on nije hteo i onda je RealPlayer zavrsio posao i sad imam 1TB video sadrzaja na tabletu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.