Razmisli o 7 inča. Možda ti se čini malo ali sve je u kvalitetu ekrana. http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-asus-nexus-7-1b012a-refurbished-ips-7.11.html?productId=32844 Fabrički repariran ali je razlika u kvalitetu i brzini ogromna u odnosu na druge tablete. Uz to, ekran je fantastičan, odlično leži u ruci, mnogo bolje od 10 inča, četvorojezgarni Tegra 3 u kombinaciji sa vanila Androidom i uvek aktuelnim apdejtovima ne može da se poredi ni sa čim na tržištu u tom cenovnom rangu. Nema igrice ili programa koji će ti štucati. Ali najbolje je da pre kupovine pogledaš sam uređaj pa uporediš.
:: KOliko vidim svi predlozeni su wide ekrani :: :: Meni je za tablet 3:4 idealno. Svi domaci crtaci su 3:4 + knjig :: :: Devize devize bonda elem :: ::
Ma kakav blueberry,prestigio ostala kineska sr**a!
Kupi za te pare Nexus 7, imas na oglasima nov za 170-200e, a ne moze da se poredi sa ostalim kineskim tabletima, + mnogo duze drzi baterija, i performanse su mnogo bolje, takodje moze na njemu i zahtevne igrice...
Nexus je 7`, a čoveku treba 10`. Inače i ja sam za Nexus. Od svih tih, ja bih najpre išao na iPad 1.
Edit: Imaš na Benchu iPad 1 64gb ta 190e, verujem da može malo da se spusti.
:: Ma kakav blueberry,prestigio ostala kineska sr**a :: :: Kupi za te pare Nexus 7, imas na oglasima nov za 170-200e, a ne moze da se poredi sa ostalim kineskim tabletima, + mnogo duze drzi baterija, i performanse su mnogo bolje, takodje moze na njemu i zahtevne igrice.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.