Pozdrav svima. Imam problem sa navedenim laptopom. Ugasio se u radu sada kad se ukljuci upali power lampicu zavrti vent ugasi se i vise ne reaguje na power taster. Lampica za adapter svetli i dalje. Proban bez baterije samo na punjacu isto ponasanje. ima li ko ideju sta je skiknulo i koliko bi kostao servis (udavi me sestra zbog laptopa)
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !!!
Sta se desava, kada ga kresnes i zadrzis power dugme 4+ sekunde? Da li se ugasi? U oba slucaja je vrlo ozbiljno i najverovatnije se radi o maticnoj ploci, mozda zbog pregrejavanja... Mora u servis.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ponasanje je isto koliko god da drzis taster pritisnut. Startuje zavrti vent, upali ekran i 2-3sec kasnije se ugasi i vise ne reaguje na power. Pretpostavio sam da je ploca e sad sta je rikavela i dal se isplati popravljati to je pitanje.
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !!!
Pravo pitanje glasi: sta ti ZNACI ``upali ekran``. Da li se, makar i na
02.06.2013. 09:32
status: user broj poruka: 10997
trenutak pokaze neka ``slika`` (belia slova na crnoj pozadini ili logo proizvodjaca...) ili mislis na promenu osvetljena ekrana? Ako je ono prvo, bice da se radi o nekom manjem problemu. Ako je drugo, onda je pregorelo nesto od krupnijih hardverskih komponenti - ploca, procesor ili memorija (najverovatnije: ploca odnosno onboard graphics card)... Pitaj u servisima - moze biti da se isplati, a mozda ti ponude i otkup. Najmanje je isplativo da skuplja prasinu u sobi i da te sestra popreko gleda... Ne idem (pise se odvojeno).
Ne pokaze sliku, ukljuci osvetljenje ekrana. Sto se servisa tice ja se raspita malo u jednom zamal da me strefi slog kad mi rece cifru. Ostavljen je u servisu pa sta bude.
Ne dolazim niotkuda, i ne idem nikuda, a evo me ovde !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.