Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Intel Atom ce se nalaziti u novom Galaxy Tab-u.
STRANA 1 OD 1
tortojed Intel Atom ce se nalaziti u novom Galaxy Tab-u. 31.05.2013. 11:46 T53264

status: user
broj poruka: 10997
http://url.ie/hjbf

Ocekuje se da ce i LG da pocne da ugradjuje Atom-a u svoje mobilne uredjaje...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Da li je to znak da je AMD napravio racun bez krcmara izbacivanjem Temash-a?

Naime: http://url.ie/hjbh

AMD ima ZELJU da Temadh-em ostvari supermaciju nad Intel-m i ARM-om na ``mobil`` trzistu.
Ali, i baba ima zelju da bude deda, ama joj nesto nedostaje...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 31.05.2013. 13:34 #495430

broj poruka: 3008
Ako stvarno doprinese padu cena, bolje za korisnike naravno, jedino sto me zanima je kako ce da se intelov chip izbori sa potrosnjom i grafickim delom. Arm i kompanija su za sada davali ok rezultate. AMD mi deluje kao logicniji izbor sto se cisto grafickih performansi tice, ali jedva cekam da vidim kako ce da se sve to ponasa na novim platformama. Tj kako ce da se android izbori sa novim instrukcijama i ostalim stvarima.

Mada ako se ne varam, izasao je neki android telefon baziran na atomu i nije se proslavio. Sve mu ovo dodje neki reinventing the wheel sa obecanjima boljih performansi po nizoj ceni a na kraju ce zavrsni proizvod ispasti skuplji.
DedaRale Re: Intel Atom ce se nalaziti u novom Galaxy Tab-u. 31.05.2013. 13:41 #495431

broj poruka: 50
UUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PA OVA TVOJA VEST JE ZAISTA NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MI SE DANAS DOGODILO! HVALA TI, HVALA!

P.S. Znam da je teško...

:: http://url.ie/hjb
::
:: Ocekuje se da ce i LG da pocne da ugradjuje Atom-a u svoje mobilne uredjaje..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Da li je to znak da je AMD napravio racun bez krcmara izbacivanjem Temash-a
:: Naime: http://url.ie/hjb
:: AMD ima ZELJU da Temadh-em ostvari supermaciju nad Intel-m i ARM-om na ``mobil`` trzistu
:: Ali, i baba ima zelju da bude deda, ama joj nesto nedostaje...
maniac6n3 Re: Intel Atom ce se nalaziti u novom Galaxy Tab-u. 31.05.2013. 13:42 #495432

broj poruka: 126
Polako zavisni tortice Temash je tek izasao i logicno je da ce se prvo nalaziti u tabletima manjih kompanija da bi se potvrdile njegove performanse.
Nisi valjda ocekivao da Samsung uzme netestiran proizvod i ubaciga u svoj tablet?

:: http://url.ie/hjb
:: Ocekuje se da ce i LG da pocne da ugradjuje Atom-a u svoje mobilne uredjaje..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Da li je to znak da je AMD napravio racun bez krcmara izbacivanjem Temash-a
:: Naime: http://url.ie/hjb
:: AMD ima ZELJU da Temadh-em ostvari supermaciju nad Intel-m i ARM-om na ``mobil`` trzistu
:: Ali, i baba ima zelju da bude deda, ama joj nesto nedostaje...
Bobi4ever Intel Atom procesori. 31.05.2013. 13:44 #495433

broj poruka: 4875
Ima ih vec neko vreme u pojedinim ZTE mobilnim telefonima kao sto je Grand X In.
Ako nikome drugom, bar kinezima da prodaju, opet ce namlatiti pare.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

tortojed Deda Rale, hitno se razvedi od baba Rajke - sram da je bude sto je 31.05.2013. 14:01 #495437

prestala da ti daje, a onolikiiiiiiii ti je.... Imas unuku, vrati babu...

PiEs: steta sto je ovo najlepsa stvar koja ti se danas dogodila - da je baba malo mladja (i onim radnjama radja) dogodile bi ti se i lepse stvari od ove vesti...
DedaRale Smaraš ko zmaj 31.05.2013. 15:13 #495463

Nekada je ovaj forum bio konstruktivno mesto gde se mogla pronaći pokoja korisna informacija, objektivan savet ili, u krajnjoj liniji, ćaskanje na temu tehnike bez infantilnih zluradih komentara. Trenutno imam kod kuće AMD, proc i grafiku. Na poslu koristim i nabavljam i jedno i drugo, zavisi šta je u kom trenutku najisplativije. Na Androidima sam, imam Nexusa i planiram dvojku. Znam dobre i loše strane i Intela i AMD-a i ARM-a i koječega. Bavio sam se projektovanjem štampanih ploča i komponenti, iz prve ruke video ploče sa Tomahavka i greške u projektovanju. Budžio svojevremeno svoj sempler na RISC-u memorijom i diskom. Jedina firma od koje konstantno bežim je MSI. Pričam sve ovo zato što se bavim kompovima i ne samo njima, pratim aktuelne trendove i nikada nisam mogao da razumem takve likove kao što si ti. Gomila tupave zluradosti na uštrb jedne firme stvarno iritira previše. Uvek se trudim da ignorišem slične gluposti nedorasle dece ali ponekad, samo ponekad, pustim sebi oduška da kažem ono što mislim. I za kraj da parafraziram scenu iz filma Ko to tamo peva: Dete nema pojma!

DmasteRNo1 Re: Smaraš ko zmaj 31.05.2013. 15:20 #495467

broj poruka: 6101
Kamo lepe srece da je Torta dete. Mogli bi da mu progledamo kroz prste za sva dosadasnja proseravanja.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

quna ... 31.05.2013. 17:14 #495493

broj poruka: 1637
Ekstra, konacno pcberza preko celog ekrana pa i vise xD

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misicm Re: ... 31.05.2013. 17:17 #495495

broj poruka: 360
Siroko... :D

:: Ekstra, konacno pcberza preko celog ekrana pa i vise x
:: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb
:: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750
tortojed Dragi Deda, na osnovu tvog pisanja, odnosno formatiranja teksta 31.05.2013. 19:12 #495509

jasno je koliko si upucen u ``projektovanje`` i u ``dobre i lose strane ...kojecega`` - narocito se dobro razumes u ...kojesta. Slobodno nastavi time da se bavis (javi mi ako ti neko bude smetao)...
Za kraj: pa jesi li pogodio vazduh?

obradmi Hehe vi o svemu samo ne o temi koju je zadao postovani kolega Tortojed 31.05.2013. 20:46 #495521

broj poruka: 7720
Prvo Atom u Galaxy sa Androidom uopste nije losa stvar ,to znaci x86 sa Androidom.
Drugo AMD Temash se vezao za Microsoft .t.j ne sme na Android od Microsofta.
Koliko je to dobra stvar pokazace vreme.
Trece od svih tih kombinacija za tablete AMD ima najjacu grafiku podrska za 1080 P touch screen,kao i prvi native 4 jezgarni x86 CPU.Price su da ce Temash na Microsoft tablet koliko je to tacno videcemo.

DedaRale Re: Dragi Deda, na osnovu tvog pisanja, odnosno formatiranja teksta 31.05.2013. 21:56 #495538

Šta god, rekoh ono šta mislim a ti igumane putuj. Nemam nameru dalje da se nastavljam sa kompleksima.

Elem, slažem se da Intel u androidima nije uopšte loša stvar, čak šta više. Isto tako se nadam da će i AMD krenuti istim vodama, nekako. Ono što me nervira u celoj priči su Win8 tableti sa atomima ili c serijom. Mislim, ne vidim čemu služi tako nešto po ceni jednog dobrog normalnog desktopa srednjih mogućnosti. Voleo bih da vidim tablet koji će mi za 500-600 $,€, čega god ponuditi tačskrin sa pristojnim procesorom tipa i3-5 ili A6-8. Po meni, u tome je poenta cele priče a ne u lupetanju.

:: jasno je koliko si upucen u ``projektovanje`` i u ``dobre i lose strane ...kojecega`` - narocito se dobro razumes u ...kojesta. Slobodno nastavi time da se bavis (javi mi ako ti neko bude smetao)..
:: Za kraj: pa jesi li pogodio vazduh
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs