Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Potrebna pomoc lap top Acer Aspire 5738Z
STRANA 1 OD 1
Cvetic73 Potrebna pomoc lap top Acer Aspire 5738Z 21.05.2013. 17:26 T53136

status: user
broj poruka: 2

Pozz svima, da li neko moze da mi pomogne da ustanovim sta se desava sa mojim lap topom..Evo opisa - Pre par dana kada sam ga ukljucila displej je bio crven sa porukom da ce se Bios pokrenuti za 8 sekundi ukoliko sama ne odaberem opciju, cuo se i zvuk, lici na zvuk nekog upozorenja.. Nisam smela nista da diram i evo danas sam probala i gle cuda, sistem se podigao, sve ok, trazi mi moj password i kada sam pocela da kuckam shvatila sam da mi ne radi tastatura. Pitanje je kako da znam sta se tu desava, a samo da napomenem da mi je u zadnje vreme lap top na delu gde se nalazi hard i valjda maticna ploca, procesor, grejao jako i dolazilo je do samoiskljucivanja. Totalni sam laik, a nisam pri novcu da bih isla u servis pa ako neko moze bilo kako da mi pomogne, bila bih zahvalna.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 21.05.2013. 17:42 #493582

broj poruka: 4054

moraces da odneses u servis i da trazis `ciscenje kulera` ...

taj model ... mora ceo lap da se rastavi nebili se pristupilo kuleru .. na rebrima hladnjaka imas poprilicno prasine pa hladjenje ne funkcionise ..

prosto duvanje kompresovanim vazduhom (crevo za duvanje guma na benz. pumpama) nemoze da progura ucebanu prasinu ..

chipset ti jako pregreva i dolazi do `sranja` (u nedostatku lepse reci) ..

Cvetic73 Potrebna pomoc lap top Acer Aspire 5738Z 21.05.2013. 18:01 #493585

broj poruka: 2
Hvala na odgovoru Codeuse.. Bice dobro ako je cooler u pitanju, znas li mozda koliko ce me to kostati?
codeus ... 21.05.2013. 18:31 #493587

broj poruka: 4054

mislim oko 1000-1200 rsd

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs