Zanima me ovde u Srbiji neka firmica od poverenja gde bi mi uvek izasli u susret sto se garancije tice... Ne bi bilo zato problem ako gosta 1000-3000 vise nego na drugom mestu gde `neko` mozda ima losta iskustva.
licno ne znam nijednu firmu kojoj bi poverio laptop na servis,a da ne zavrsi u rukama nekog strucnjaka na praksi,mada po teoriji verovatnoce mora postojati bar jedna koja te nece zajebati,al eto ako si slucajno iz kikinde mogu ti pomoci ako ti se pokvari jer imam majstora koji me jos nije izneverio,a usput je popravljao za 3-5 hiljada stvari za koje su u ns trazili 15k i vise Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Kad kupis neki proizvod kupio si ga na jednom mestu a garanciju po pitanju nekog defekta ostvarujes na drugom mestu. Samim cinom kupovine si zavrsio sa trgovcem sem onaj rok u kom defektni proizvod menjas jedan za jedan nakon isteka tog roka samo i iskljucivo servis... Moj Dell evo vec trecu godinu sluzi i nadam se da mi nece trebati servis, nisam mu nista menjao/nadogradjivao sve dok je bio u garanciji, sad je vec druga pricadobio je jos memorije, sdd, a planiram i da mu zavalim fhd ekran...
Koliko me secanje sluzi po pitanju toshiba laptopova je i kod nas slicna prica kad ga kupis sve defekte reklamiras u zvanicnom toshiba servisu... za ostale ne znam...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
ja ne verujem uopste ni zvanicnim servisima, predstavnicima, jer svi se vode po istom principu, poruce deo direktno od hp-a, dell-a itd., pa sami to menjaju, i ti serviseri se ne pridrzavaju sertifikovanog menjanja delova, vec zasukanih rukava bez adekvatne opreme otvaraju laptopove koji jednostavno ne mogu tako da se otvaraju.. vise bih voleo da mogu ja sam da direktno reklamiram proizvodjacu i meni da posalje to da zamenim kako ja hocu.. jednom sam samo video gospodski servis mobilnog telefona Nokia u Alpha copy firmi, tamo serviseri nose bele mantile i bele rukavice, naocare i sl., zestoko su profesionalni, samo to cenim kada vidim i odmah znas da ce ti najkvalitetnije moguce biti uradjen servis bez ijednog jedinog traga.
@abneru, verujem da ti imas tu srecu da je kod tebe sve pod staklom, mozda budemo i mi bar priblizno te srece kada udjemo u EU
:: Zanima me ovde u Srbiji neka firmica od poverenja gde bi mi uvek izasli u susret sto se garancije tice... Ne bi bilo zato problem ako gosta 1000-3000 vise nego na drugom mestu gde `neko` mozda ima losta iskustva :: :: Neka preporuka ? tnx
Meni je gekno lenovo i serviser je bio PIN iz ns-a. i sticajem okolnosti sam sam isao po laptop pa sam vide okakav im je servis. oni su jedan od boljih servisa u srbiji a sluze se stapom i kanapom, tipa umesto da ti zamene sarku lepe je i drze je u stegi 24h itd.
razocarao sam se, iako su jedan od BOLJIH servisa u srbiji. mogu misliti kakvi su ostali.
bas me zanima kakav je asusov zvanicni servis(kimtec) u begeu. sa njima nisam imao kontakta jer je sve islo preko kurira. a cekao sam 30+dana da ploca stigne iz kine il odakle vec. :S
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.