Ok je lap, noviji je model i ultra thin sto je prednost, samo pogledaj kako je odradjeno kuciste, i po meni OBAVEZNO da ima poseban poklopac ispod lapa gde se nalazi kuler za hladjenje.
Ja kad sam kupovao lap nisam obracao paznju na to, i sad posle 2 god ako hocu da ga ocistim od prasine (posto se greje malo vise od kako je kupljen) moram da otvorim ceo lap da bi ocistio samo kuler.
Takodje imas veliki izbor laptopova do 35k, pa ne zuri, mozda mozes da nadjes ovaj negde jeftinije, ili bolji...
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.