Zamolio bih vas ako mozete da mi predlozite neke dobre laptopove do 600 eura. Prijateljica je u Americi pa cenim da tamo za te pare moze da se nadje dobar laptop.
kompjuter bi bio namenjen za neke osnovne potrebe, ali i da moze lepo da se radi na njemu u nekim programima koji su malo zahtevniji, tipa 3dmax, auto cad i slicno...
Kazi mi da li se na newegg-u kupuje samo online ili imaju neka predstavnistva? Nisam koristio do sada pa nisam bas upucen.
Hvala.
:: 600e je skoro 800$(795$)za te pare na neweg imas lapove sa i7 ivy i gt 645m grafikama :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Velika je amerika a nisi rekao gde ti je poznanica.... Pa mozda bas tamo gde je ona nema predstavnistno...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Kazi mi da li se na newegg-u kupuje samo online ili imaju neka predstavnistva? Nisam koristio do sada pa nisam bas upucen :: :: Hvala :: :: :: :: 600e je skoro 800$(795$)za te pare na neweg imas lapove sa i7 ivy i gt 645m grafikama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
:: Velika je amerika a nisi rekao gde ti je poznanica... :: Pa mozda bas tamo gde je ona nema predstavnistno.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Kazi mi da li se na newegg-u kupuje samo online ili imaju neka predstavnistva? Nisam koristio do sada pa nisam bas upucen :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: :: :: :: 600e je skoro 800$(795$)za te pare na neweg imas lapove sa i7 ivy i gt 645m grafikama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: U New Yorku je. Da li znas mozda da li ima tamo :: :: :: :: Velika je amerika a nisi rekao gde ti je poznanica... :: :: Pa mozda bas tamo gde je ona nema predstavnistno.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: Kazi mi da li se na newegg-u kupuje samo online ili imaju neka predstavnistva? Nisam koristio do sada pa nisam bas upucen :: :: :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 600e je skoro 800$(795$)za te pare na neweg imas lapove sa i7 ivy i gt 645m grafikama :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bio koji lap top Alienware ako ima karticu ona tamo i PP onda bi tako uradio tako,ako nema neka pogleda tamo u oglasima da vidi da uzme polovan sa garancijom,a ako se nerazume u to onda ti jedino ostaje da kupi u radnji...
Ovaj Acer se moze naci u dve verzije prva je HD a druga je FHD... razlika je velika ja bih isao na FHD...
Inace mozes da nadjes sasvim dobar Lenovo za te pare (tamo u SAD) koji je Full HD...
Mozda neki Choronos 7, primecujem da novi refresh koji su odradili izgleda dobro, nudi dosta i prilicno je brz... jedino ga hefta srtuja, malo su priskrtarili na adapteru tj. verovatno su se nadali da ce nova genaracija mobilnih chipova biti manji potrosac ali nije...
Onako uzgred sto mora bas taj NewEGG, imas BestBUY, imas toliko online prodavnica koje sam mozes da pogledas i platis samo u polje za isporuku uneses drugaricino ime i `koordinate`, to sve lepo dodje njoj na adresu a onda posle ona to dopremi tebi...
Gledam i n Bestbuy-u, nego sam linkove slao sa newegg-a jer mi je nekako lepsi i pregledniji sajt...moracu da vidim kolika je cena FHD Acera pa da prelomim uskoro...
I ja gledam Samsung NP770... kako dobro izgleda 17`, FHD... Aluminium sem donjeg dela kucista, baterija traje bas dugo... skoro pa jednan radni dan...
:: Gledam i n Bestbuy-u, nego sam linkove slao sa newegg-a jer mi je nekako lepsi i pregledniji sajt...moracu da vidim kolika je cena FHD Acera pa da prelomim uskoro.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.