Evo obećah da vas neću spamovati sa svim i svačim, ali za ovo što ću sad linkovai verujem da vredi svakog vašeg sekunda :) Ja sam uređaj probao i morm priznati da sam oduševljen.
Bitno kako nije hehehehe. Realno za ovo treba da budeš baš IT frik, jer uređaj je toliko svestran, lepo izgleda i jedinstven je, te se čak i kod nas nalazi u nekoliko radnji :)
Zoran 24.04.2013 22:33 Ako odvojim tablet od baze, mogu li da na istu prikljucim HDMI kablom drugi monitor i dalje koristim Transformer kao Desktop PC? Da li i tablet i baza imaju svoj Win8?
Gigatron 25.04.2013 11:19 Verovatno da moze, iskreno niti sam ga video , a kamo lepe srece da sam imao priliku da ga testiram malo
Ah, moze i da se preklopi, wooow, ii decica u videu koji je objasnio,koja srecno bulje u ekrancic, a decijoj radosti je tesko stati na put... ccc.. vise mi se svidja AMD-ov marketing... hiperbole su bolje od igranja sa osecanjima potencijalnih kupaca...
Naspram ovoga i jabuka nekako deluje povoljno...
Ako bih se vec ovako ludirao, kupio bih iMac...osim ako bas patim da mi pise na celu ASUS...NOT!
edit: Ah da, sto bi Phil Collins rekao, ima i ovo: `Touch the screen, touch the screen...!!!`
...neko ovde i tamo preko odvali kako ce sugavi Gigabyte da kupi/preuzme Asus...ma vazi, kako da ne :D
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
Obecanje ludom radovanje... A sto majke ti bar ne napisa system specs od tog cuda? Tol`ko te mrzelo? Jel te toliko malo placaju u tom Asusu? I sto samo jedan dupli profil, daj to zivlje malo! Napravis 5-6 duplih profila, spamujes ko covek, i mrka kapa...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.