Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
problem sa touchpad-om
STRANA 1 OD 1
rema1301 problem sa touchpad-om 07.05.2013. 22:15 T52976

status: user
broj poruka: 55
Od pre par dana mi pobrljaveo touchpad... Pokusao sam da reinstaliram drajvere za njega, tj. neki njegov software, ali nece izbacuje mi ovo `the system cannot find the file specified` instaliram preko vec postojeceg, restartujem, i posle kao radi al nakon nekog vremena opet pobrljavi. Znaci ne reaguje u datom vremenu ili se od jednom mng brzo krece, kad zadrzim prst na njemu kursor igra. U pitanju je lap top Asus k52jc. Jel ima neko ideje sta bi moglo da bude, i sta da mu radim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 07.05.2013. 22:57 #491459

broj poruka: 4054

digni hiren pa vidi dali se isto ponasa ..

tastatura radi cela ?

da znaju tachpadovi i da crknu ..

rema1301 re: ... 08.05.2013. 00:59 #491482

broj poruka: 55
Uspeo sam nekako da obrisem drajver, i sad radi kako treba. Ja ga cenim da je problem softverske prirode, da je drajver zezao stvari, valjda ce sad raditi kako treba.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs