podrazumeva se da smeš da pušiš samo `ekološke` :) Kad bi neko ušao u centralu `Gej-Strejt Alijanse` ili `Kvirije`, SIGURAN sam da bi makar 90% njih tamo koristi neki proizvod Apple-a :)
Samo se ŠALIM malo, nadam se da mi neće zameriti vlasnici Apple-a. Ali - svejedno - bilo bi interesantno proveriti koji brend koriste gorepomenuti. :) Sumnjam da je u pitanju bilo šta što se može budžiti, modovati, slobodno nadograđivati ili overklokovati :) `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Bajata vest, ili ova curka nije cula, pa nije znala da se snadje, da se to vec desilo pre nekoliko godina, dal bese iMac ili Macbook Pro? Lika su isto odbili zato smrdi na duvan, on te lepo razduvao kompresorom, vratio i morali da prime...
:: http://www.blic.rs/IT/380330/U-Eplu-nece-da-poprave-kompjutere-ostecene-dimom-duvan :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ja se u Apple kunem od Iphona Ipada MAc book pro sta god da sam koristio imao sve je perfekcija ali ovo im je odvala decenije....Pa svi puse ... bice da je metla pikslu tik uz racunar i nije razmisljala to moze da bude ....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: koji to kvar izaziva duvanski dim ? :: :: :: :: ::
Rekao bih da nisi u pravu, mrzi me da jurim članak, ali verujem da se lako može naći, u kome se govori o nepoštovanju prava na reklamaciju prema korisnicima, gde se Apple(nakon sudske parnice) obavezao da isplati približno 200$ po glavi, što je značajno manje u odnosu na sumu po kojoj su korisnici kupili svoje itelephone-e.
Aj sto na keca menjaju svaki uredjaj koji ima problem, world wide garancija... Decku su zbog jednog mrtvog piksela na MBPRetini menjali ceo poklopac, sa sve displayom i to u roku od par sati...
:: Rekao bih da nisi u pravu, mrzi me da jurim članak, ali verujem da se lako može naći, u kome se govori o nepoštovanju prava na reklamaciju prema korisnicima, gde se Apple(nakon sudske parnice) obavezao da isplati približno 200$ po glavi, što je značajno manje u odnosu na sumu po kojoj su korisnici kupili svoje itelephone-e :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: Kad bi svi bili na nivou Apple-a po pitanju garancije... To bi bilo vrh.
:: Apple care, Morti : :: :: Aj sto na keca menjaju svaki uredjaj koji ima problem, world wide garancija.. :: Decku su zbog jednog mrtvog piksela na MBPRetini menjali ceo poklopac, sa sve displayom i to u roku od par sati.. :: :: :: :: :: :: Rekao bih da nisi u pravu, mrzi me da jurim članak, ali verujem da se lako može naći, u kome se govori o nepoštovanju prava na reklamaciju prema korisnicima, gde se Apple(nakon sudske parnice) obavezao da isplati približno 200$ po glavi, što je značajno manje u odnosu na sumu po kojoj su korisnici kupili svoje itelephone-e :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: :: :: Kad bi svi bili na nivou Apple-a po pitanju garancije... To bi bilo vrh.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
aple nikad .. n i k a d nemenja ekran .. vec komplet ..
razog - ekran je zalepljen za okvir .. i ako hoces da ga odlepis na silu iskrivis okvir ..
:: Apple care, Morti : :: :: Aj sto na keca menjaju svaki uredjaj koji ima problem, world wide garancija.. :: Decku su zbog jednog mrtvog piksela na MBPRetini menjali ceo poklopac, sa sve displayom i to u roku od par sati.. :: :: :: :: :: :: Rekao bih da nisi u pravu, mrzi me da jurim članak, ali verujem da se lako može naći, u kome se govori o nepoštovanju prava na reklamaciju prema korisnicima, gde se Apple(nakon sudske parnice) obavezao da isplati približno 200$ po glavi, što je značajno manje u odnosu na sumu po kojoj su korisnici kupili svoje itelephone-e :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: :: :: Kad bi svi bili na nivou Apple-a po pitanju garancije... To bi bilo vrh.
Ceo poklopac laptopa = display + zadnji deo gde svetli jabuka... Ostatak racunara se ne menja zbog podataka na istom...
Jos da je samo fenseraj... Matora, cist kvalitet u svakom smislu... Ne prolazi skart, z klasa...
:: :: aple nikad .. n i k a d nemenja ekran .. vec komplet . :: :: razog - ekran je zalepljen za okvir .. i ako hoces da ga odlepis na silu iskrivis okvir . :: :: :: :: Apple care, Morti : :: :: :: :: Aj sto na keca menjaju svaki uredjaj koji ima problem, world wide garancija.. :: :: Decku su zbog jednog mrtvog piksela na MBPRetini menjali ceo poklopac, sa sve displayom i to u roku od par sati.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Rekao bih da nisi u pravu, mrzi me da jurim članak, ali verujem da se lako može naći, u kome se govori o nepoštovanju prava na reklamaciju prema korisnicima, gde se Apple(nakon sudske parnice) obavezao da isplati približno 200$ po glavi, što je značajno manje u odnosu na sumu po kojoj su korisnici kupili svoje itelephone-e :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: :: :: :: :: Kad bi svi bili na nivou Apple-a po pitanju garancije... To bi bilo vrh.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.