Imam ovaj laptop vec 2 godine. Danas sam instalirao igricu league of legends i dok je igram temperatura ide do 75c! Inace povremeno igram cs i warcraft i temp ne prelazi 65c (naravno to je bilo dok su napolju bile temperature ispod 20c). U normalnom radu temp se krece oko 45-60c (npr google chrome otvore oko 50-55c, i opterecuje mi proc. 50-60% sa jednom otvorenom stranicom).
Koje su granice u temperaturi za laptop?
Inace poceo sam danas da koristim i kuler za laptop ali nista se ne menja.
Laptop sam vrlo malo koristio, i iskljucivo na stolu. Proverio sam kuler se vrti na njemu. Masine je intel DC T4500 + ati 560v.
Mislio sam da odnesem lap u servis da ga ociste i zamene paste (posto sam citao da posle god dana gotovo da ispare ili su tvrde kao kamen i nemaju efekta), ali kad sam video da je potrebno ceo laptop raspakovati, odmah sam odustao (kazu da kad se jednom otvori nikad ne moze biti kao pre, obavezno pukne neka zabica, a nedaj boze da mi zeznu nesto, ekran ili tastaturu, ili jos nesto gore).
Mnogo je lakse kod laptopova koji imaju poseban poklopac za hdd,ram i kuler, sto kod mene nije slucaj.
:: 75c za cpu... :: a ide do 68c za cs i warcraft.. :: :: Mislio sam da odnesem lap u servis da ga ociste i zamene paste (posto sam citao da posle god dana gotovo da ispare ili su tvrde kao kamen i nemaju efekta), ali kad sam video da je potrebno ceo laptop raspakovati, odmah sam odustao (kazu da kad se jednom otvori nikad ne moze biti kao pre, obavezno pukne neka zabica, a nedaj boze da mi zeznu nesto, ekran ili tastaturu, ili jos nesto gore). :: :: Mnogo je lakse kod laptopova koji imaju poseban poklopac za hdd,ram i kuler, sto kod mene nije slucaj :: :: Kako se ostalima krecu temp. ovih dana? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.