juče sam se više od pola dana mučio da spasem slike i snimke dečijih rođendana, proslava, zoovrta i muzike... i na kraju ajd da probam taze instalaciju, ubacim HDSentinel kad ono. http://i.imgur.com/8VxeC8i.png ...kada sam uzeo računar, sistem se uopšte nije dizao, probao sa PMagicom sa fleša da vidim, vidi li se HDD uopšte, i vidim, vidi se. a vidim da i onaj health disk pokazuje da je disk izjeden. svratim sinoć do komšije, sva sreća ima račun i ugaranciji je do nove godine. i tako dok smo sedeli, zablokira mašina još jednom.., i kad se nekako podiže ponovo, od 250 badsectora, podiže se sa preko 270.pitanje je, jel ovo ddovoljan razlog razlog za reklamaciju, ili treba čekati da disk skroz `sagori` !?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
nemam puno iskustava sa badsectors, osim jednog diska koji je bio na drugarovom računaru. njemu sam uradio, čini mi se lowlewel, ili neki takav repair, ali nije bio za sistem., radi neko vreme pa pukne. ja ga trenutno koristim, već dve godine kao privremeni magacin. ima 93% healtha-a, i za tu svrhu je upotrebljiv, nijednom mi nije nešto sjebo. i kaže da ima još 755 dana do kraja i ne pomera se. dok ovaj Hitachi u satelitu, kad sam ga vratio komšiji imao 250 BS-a, i 25 dana života, doka sam popio kafu i rakiju već je otišo na preko 270 BS-a i 17 dana do smrti.(možda i umreo do sad :)). dobro onda, za koji dan će da u servis.
nego jel oni menjaju HDD ili pribegavaju reanimaciji? neće valjda da opale neki repair software, pa da izdrži dok garancija pokriva, mislim to ne bi bilo u redu, a čini mi se i da sentinel to može da vidi?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Kolega je na WD500Green imao 29 Bad i 2 Weak inace nepunih osam meseci star 73 dana rada i zezao ga usporavao sistem resetovao se pa posto je bio u garanciji dobio je zamenu ganc novi Hitachi od 500GB. Firma u kojoj je kupljen ceo racunar je Xeon iz Kikinde a davalac garancije ComTrade BG. Obavezno menjajte dok jos ima garanciju!!!
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hyper 212Plus Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.