budžet mi je oko 40k din.Video sam da je nekom već preporučen ovaj laptop http://emmi.rs/laptop-računari-asus-a55n-sx047-156.11.html?productId=32123. U njemu je AMD ov procesor A8-4500M. Interesuje kakvav je to procesor za laptop (potrošnja, brzina...). Lap bi koristio za net, filmove, office i WOT. Ili mi preporučujete neki drugi.
Ako je za bilo sta standardno a da to nisu igre uzmes apsolutno bilo koji lap za te pare, ali spominjes wot tako da ti treba jak cpu jer igra tera samo dva jezgra, dakle idi na i3 cpu ostalo nemas mnogo izbora sto se tice rama i grafike realno.
Ja bih za 40-ak hiljada uzeo neki Lenovo laptop npr. Lenovo IdeaPad B590. Lenovo daje tri godine garancije a cuo sam da imaju kvalitetniju tastaturu i bolje hladjenje od laptopova drugih proizvodjaca. Potreban ti je lap sa jacim procesorom za igranje. Pogledaj cene Acer-ovih laptopova ako odlucis da kupis neki lap sa jacim procesorom.
Kupio sam doticno govno pre pola godine, mogu samo reci da u Maxiju pakuju grilovano povrce u bolju plastiku... Realno, ako je u pitanju WOT, mislim da ne mozes proci kvalitetno, a da ne potrosis 47-50 soma. Ipak, treba ti HDD od 500GB (ako ne sada, trebace nekad), realno, treba izbeci Intel HD grafiku, jer ako ti u naredne tri godine (a na toliko ljudi kupuju lap top) padne na pamet nesto drugo, mozes da se slikas... Kvalitet izrade je mozda i najbitniji cinilac... Ne odmah, ali posle 2000 otvaranja i zatvaranja ekrana. Probaj da skrpis jos nesto para, i nikako ne pravi kompromis sa brendom i kvalitetom izrade u korist konfiguracije. Ja hocu dupe da si pojedem zbog tako glupe odluke...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.