Nedavno sam takodje pitao za neki laptop koji je po komponentama a i po ceni niza klasa od ovog pa su mi kolege sa berze rekli da je ok kao gaming masina `a tek da ima 7670` bio bi jos bolji i da ta graficka kao i Nvidia 635 mogu da teraju sve pa i nove naslove sa odgovarajucim podesavanjima detalja. Evo linka teme: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=52060&forid=6&katid=3
Samo ne kosta 60000, vec 52-3... I dalje je ispod cene, ali ne bas toliko ispod cene .-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Da, samo on je pominjao nekakvu cenu od 60k. kakogod, nebitno. Povoljno je i dalje. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ok, znaci komotno od kolege mogu da trazim da spusti cenu jer prema meni `sigurno` cena `mora` da bude niza. U svakom slucaju kako vidim kazete da je lap dobar i da se moze na njemu igrati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.