Prijatelju je potreban neki jeftiniji laptop 300-400 eura mislim da je dovoljno za to sto njemu treba.. Jedino za sta mu treba top je da prebaci snimke na njega i amaterski samo da cut-uje i prikaze odredjene delove snimka itd..
ono sto ja mislim da mu treba je sledece:
1. sto kvalitetniji laptop (brand, izrada) - valjda dell ili nesto u tom fazonu 2. sto duza garancija... bilo je price oko 5 godina za neke modele.. postoji to jos? 3. integrisana grafika u procesoru mislim da mu je i previse :) 4. barem pola tb + mesta, on svakako misli uzeti josh externi ali cisto da ima i na laptopu dovoljno mesta.. 5. da li bi jos vi nesto dodali?
Uzeo bi u kesu, i vredi jos naglasiti da decko nikad nije odigrao nista od igara niti planira.
hvala!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.