Treba mi laptop do 40 000 din, da mogu da se igraju igrice ,naravno ne mogu sve na max ali sto bolje,tako da bi trebalo da ima neitegrisanu grafiku? Sta vi predlazete,gledao sam na win win-ovom sajtu i nisu lose ponude,sta mislite koji od onih laptopova do 40 000 din je najbolji ? :D
Neces se naigrati na laptopu od samo 40 000 din na bilo kojim setovanjima, cak i da uzmias desktop masinu pa je opet nezgodno i gusto za te pare, a kamoli lap top...
To je polovan racunar, a cene ga kao da je nov! Dell daje 3 god. garancije na sve notebook racunare pa sam izvuci racunicu koliko je ovaj koriscen. Uostalom, pod znakom je pitanja da li je i sta jos stvarno radjeno pored zamene HDD-a.
što će moći da pokrene navedene igre i to veoma jadno jer ćeš u suprotnom na novim modelima do 40 000 moći samo da upališ navedene igre i da ih momentalno ugasiš. Ne može i jare i pare iako naši bankari tvrde suprotno u reklami...
Dex je vec rekao najbitnije, a to je da na igre zaboravis za 40k. Mozda nesto od pomenutih uspes da odigras na maloj rezoluciji i minimalnim detaljima ali nemoj mnogo da se nadas (to po meni nije igranje vec mucenje). Ako je 40 soma krajnja granica, nacicemo neki best-buy racunar za te pare ali moras biti svestan da to nece biti masina za igranje.
Preporuka svakako ide za neki Dell (ali NOV!), zbog najduze fabricke garancije.
Neces se naigrati na lap topu, ali evo, poklonicu ti ja kupon od 2000 din za kupovinu lapa u Emmiju do kraja meseca. Posalji mi podatke na mejl da ti ga sibnem postom.
Nas predlog je da razmislis, sta ti vise znaci mobilnost ili igranje? Ako je mobilnost dacemo ti predloge za pristojan lap (ali zaboravi na igranje), ako je igranje sastavicemo ti najbolji desktop za te pare za igranje, ne bas sjajno ali igraces se. Treca solucija ti je da skupis jos para, sacekas malo. Cetvrta solucija je da kupis to sto si zabidzio, da se razocaras, izgubis zivce od laga, lap pocne da ti se pregreva ili crkne jer si uzeo zhnj marku samo zbog nesto bolje grafike i pozelis da si nas poslusao.
Ako do sada nisi imao lap i smatras da je to nesto ultra kul da znas da nije, bice ti interesantno tri nedelje, a ostale tri godine (proreknuto vreme poluraspada) ce te nervirati sto ti firefox laguje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.