Ja ne mogu da iskoristim tu njegovu jacinu i zato bi ga verovatno prodao ali cena je problem! Zato vas pitam kao iskusne IT magove da mi kazete ispod koje cene se Vi ne bi spustali!
Pa informatika pa noutbukovi i oprema To što imaš je zaista lepo, međutim što se tiče cene vredi onoliko koliko ti neko da. Prelistaj oglase i imaj na umu da onaj koji ima tolike pare će teško da traži takav polovan lap top a kamoli da ga kupi
:: :: :: :: :: Imam HP Compaq NW8440 najjacu verziju, staru 4 meseca, nemam papire, u odlicnom je stanju! Bukvalno kao nov! :: :: Evo i linka: :: :: :: :: http://h71016.www7.hp.com/dstore/MiddleFrame.asp?page=config&ProductLineId=539&FamilyId=2373&BaseId=19967&oi=E9CED&BEID=19701&SBLID :: :: :: :: Ja ne mogu da iskoristim tu njegovu jacinu i zato bi ga verovatno prodao ali cena je problem! Zato vas pitam kao iskusne IT magove da mi kazete ispod koje cene se Vi ne bi spustali! :: :: :: :: Veliki pozdrav od Bojana :: :: :: :: :: :: Dacu ti ja 800 evra
Malo! Da si ponudio 400-500⬠vise, mozda bi mogli da razgovaramo!
:: :: :: Imam HP Compaq NW8440 najjacu verziju, staru 4 meseca, nemam papire, u odlicnom je stanju! Bukvalno kao nov! :: :: :: :: :: Mislis, skoro je ukraden
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.