Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Drustvo pomagajte!!!
STRANA 1 OD 1
janke Drustvo pomagajte!!! 14.03.2013. 09:42 T52253

status: user
broj poruka: 118
Zveknuo mi je flet kabal za ekran na dell-u XPS m1530, da li neko ima od vas predstavu gde mi mogao da ga nabavim tj. kupim. Hvala vam unapred.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dradisic Re: 14.03.2013. 11:09 #482276

broj poruka: 271
Tebi verovatno treba ovo: http://goo.gl/t9jnx
Imaš ove: http://goo.gl/cO9rJ što ti uzimaju proviziju od vrednosti robe i mogu ti kupiti sa ebay-a.
Vidi kod zvaničnih servisera: http://goo.gl/itJUh
Probaj malo da tražiš po kupujem-prodajem.
pozz

acosuper Ja ne znam 14.03.2013. 12:42 #482277

broj poruka: 1207
kako vi u Srbiji ne mozete kupovati preko ebay-a ja sam vise puta iz Bosne narucivao neke stvarcice iz USA i Kine i uvijek je redovno dolazilo jest da je trajalo po mjesec dana da se dostavi. I to sam sve radio preko gift visa kartice.

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550W

alrad Re: Ja ne znam 14.03.2013. 15:05 #482295

broj poruka: 4829

Pa tako sto uglavnom traze uplatu preko PayPala, a to ovde nema. Sem onako... kao ovaj link gore sto dade dradisic.

:: kako vi u Srbiji ne mozete kupovati preko ebay-a ja sam vise puta iz Bosne narucivao neke stvarcice iz USA i Kine i uvijek je redovno dolazilo jest da je trajalo po mjesec dana da se dostavi. I to sam sve radio preko gift visa kartice
::
:: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550
codeus ... 14.03.2013. 19:04 #482317

broj poruka: 4054

drugar mi kupuje preko ebay-a i placa paypalom .. naravno sve ako hoce da salju stize vezi u austriji ..

do sada .. iz kine su nam slali bez problema ...2-3nedelje se ceka .. (u londonu pposiljka iz kine se ceka 8-12 sati)

iz USA do sad nisam hteo nista da porucim ... daleko je .. i puno se ceka

iz UK .. ti NIKO NIKAD nece poslati NISTA za srbiju ... ma koliko platio ... 100 x sam zvao hebo ima mater preko telefona .. nece i nece .. onda moram da cimam drugara koji cima druge ljude i neko nam to pokupi u londonu ... koje sranje

Nemci nece da salju za srbiju ... nekad NECE da salji ni za AUSTRIJU ...

long live limundo/kupindo/KP

bem ti onog ko izmisli ovu zemlju

codeus ... 14.03.2013. 19:10 #482320

broj poruka: 4054

ajd sad pitanje ..zasto mislis da ti je otisao flast kabel ? ... ja ih obicno razmotam i zamenim zice :)

jos ni jedan nisam kupio .. sve sam popravljao ...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs