Imam gore navedenu toshibu vec par godina i sve je radilo perfektno do skora. Sada mi ne funcionise ni jedan USB port (ima 2 obicna i Esata)...kad god ubodem neki usb uredjaj javi mi da je Unknown device not recognize...a primetio sam da u device manageru (i to posle nove originalne instalacije win7) uvek pristutan usb controler(zuto sa znakom?) ne instaliran. KOliko znam drajver za usb, pogotovo u Win7 nije potreban. I pored svega ovoga laptop posle jedno 5 do 10 min rada odmah blokira i moram ga nasilno gasiti.
Znaci siguran sam da nije softwer u pitanju!
Da li neko zna sta je problem u ovakvim situacijama (citao sam po netu svasta)... negde kazu chipset, grafika ili neka usb kontrola?
hvala svima, i ja mislim da je chipset problem, sad je samo pitanje sta s njim, da li ga treba menjati ili samo nakuglati stari chip...ili da ga zabatalim. Mislim da ovo sto je gilopile predlozio ok, ali lap nema pcmci, tako da `ebes laptop bez usb-a, i jos pride blokira...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.