Drugu je poslo za rukom da prospe kolu po tastaturi laptopa (neki Acer kupljen pre jedno 5 godina) pa je nasao da pita pogresnog coveka tj. mene za neki dobar servis za Acer-a u Beogradu. Dakle, u koji servis bi mu preporucili da odnese laptop.
Kada vec nije pod garancijom, najbolje je da odnese laptop u neki servis koji ce besplatno da obavi dijagnostiku kvara (posto bi ga u s1 odrali)... kada sazna sta je sve zveknulo, lako ce odluciti sta dalje.
Nikako System One... Prvo te vrte 45 dana, onda ti vrate laptop koji, naravno, ne radi... onda jos jedno 20-tak dana... Naravno, skidanje koze s ledja se podrazumeva...
Licno ni u jedan jer ce mu ubaciti druge delove i riknuce mu brzo Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
pet godina ne treba ulagati niti popravljati, onoliko koliko ce dati na popravak + jos doda 100eura i moze da kupi solidan polovan laptop koji je bolji od tog sadasnjeg..
Ima jos clanova koji su kod njih nosili raznu racunarsku opremu na servis pa neka iznesu svoje utiske...
@acosuper Ko zna sta je crklo. Mozda samo tastatura ili neka sl. glupost. U tim slucajevima se popravka itekako isplati. Ali ako je nesto drugo, verovatno se i ne isplati. Zato sam i rekao, besplatna dijagnostika kvara pa onda odlucivanje sta dalje.
Prosledio sam drugu servise koje ste mi preporucili sve sa opaskama vezanima za Sistem 1.
@luja-88 Dzaba meni kolega 4000 postova kad nemam svoj laptop pa mi logicno nije ni bilo potrebno servisiranje istog, a pritom nisam iz Beograda. Zato sam se i obratio ovde.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.