Da kazem samo da bi se sa njim islo na net znaci fb skype i slicno, koristio office i mozda cacnuo malo photoshop ali nista mnogo, odigrala koja igrica i to takodje nista zahtevno tako da mi ni grafika nije preterano bitna i koliko shvatam svi ovi modeli imaju hd2000 jel tako? U principu ne treba nista da bude dosta jako osim sto bih stvarno voleo da bude 4GB rama sto ima samo prvi asusov model. Taj model deluje jaci od ostalih sto nekom logikom moze da se zakljuci da je asus najslabija marka za laptop od pomenutih sto je meni neverovatno ali posto se slabije razumem u laptopove da li bi neko bio ljubazan da mi napise redosled kvaliteta ovih pomenutih marki jer koliko sam gledao sve je to slicno samo eto taj asusov model koji odskace sa 4GB rama i 500GB hdd ali ovo prvo mi je dosta bitnije. Hvala unapred :)
S obzirom na grafu tesko da ces igrati bilo sta osim na fesjbuku,a kad vec zelis 4gb onda uzmi taj sa 4 gb nijanse su izmedju ovih modela pa najbolje ti asus uzeti. a sto se tice kvaliteta ovih marki za ove konkretne modele on je skoro identican to ti je low cost zona i tu nema puno kvaliteta. kolko para tolko muzike Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Manje vise svi su ti isti sto se tice kvaliteta u tom segmentu. Photoshop ce ti biti zahvalan za 4gb pogotovo ako zelis da u isto vreme drzis i lightroom otvoren a baratas sa vecim slikama. Sve dok ne ocekujes kule i gradove bices zadovoljan bilo kojim.
Osim toga gledaj koji ti se vise dopada na izgled :)
ali je kod Intela grafika ocaj ,tako da bolje nesto sa AMD APU.Radeon je Radeon ipak.Hdmi besprekorno radi na LCD TV-ima.Radeon je to prvi uveo od svih proizvodjaca i zvuk i slika preko hdmi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.