Laptop Amilo Pi 2550, grafika pocela da mi brljavi, u pitanju je hd2400. Znaci, radi normalno neko vreme, posle baci par linija i restart. Nekad cak nemam sliku na ekranu. Da li postoji neko resenje, recimo zamena grafike ili slicno i da li samo ta grafika moze da se ugradi ili moze neka druga? Ne bih se bavio grejanjem, posto planiram da ga koristim dalje.
grafiku mozes da menjas samo ukoliko imas mxm slot .. a malo lapica to koristi .. uglavnom msi i acer .. ostali su fufe pederske .. ali kosta 2x vise od lapa ..
otvori lap i ocisti ga od prasine ... ukoliko zelis da nastavis da ga koristis
Tvom računaru je potrebno da se odradi REBALL grafike,šaljem slike na mail pri procesu skidanja i vraćanja grafike na ploču,kako bi bili uvereni da je ceo proces odrađen kvalitetno.
Proverite e-mail,imate sve potrebna podatke kako bi ostvarili kontakt.
Hteo sam da otvorim temu? ali ovaj post a i tvoj odgovor je ono sto me zanima. Nadam se da ce se javiti sto vise ljudi da kazu svoje misljenje.
Da li je Reball sigurno i konacno resenje ?
Znaci svega par ljudi znam koji su to radili, a jednom od njih je posle godinu dana lap otkazao. Samo nemojte da mi govorite kako zavisi od majstora i sl... Zanima me samo sto veci broj iskustava iliti statistika...
:: Tvom računaru je potrebno da se odradi REBALL grafike,šaljem slike na mail pri procesu skidanja i vraćanja grafike na ploču,kako bi bili uvereni da je ceo proces odrađen kvalitetno :: :: Proverite e-mail,imate sve potrebna podatke kako bi ostvarili kontakt :: ::
:: :: Hteo sam da otvorim temu? ali ovaj post a i tvoj odgovor je ono sto me zanima :: Nadam se da ce se javiti sto vise ljudi da kazu svoje misljenje :: :: Da li je Reball sigurno i konacno resenje :: :: Znaci svega par ljudi znam koji su to radili, a jednom od njih je posle godinu dana lap otkazao. :: Samo nemojte da mi govorite kako zavisi od majstora i sl.. :: Zanima me samo sto veci broj iskustava iliti statistika.. :: :: :: Tvom računaru je potrebno da se odradi REBALL grafike,šaljem slike na mail pri procesu skidanja i vraćanja grafike na ploču,kako bi bili uvereni da je ceo proces odrađen kvalitetno :: :: :: :: Proverite e-mail,imate sve potrebna podatke kako bi ostvarili kontakt :: :: :: ::
i nije zalemljena na ploči. Imao sam Pi 2540 sa istom grafikom, i ti lapovi imaju odvojenu grafiku koja NIJE zalemljena za ploču ali mora ista takva grafička, tj ne možeš je menjati drugim modelom grafičke. Imaš dve solucije: Prva je da se pokuša popravka grafičke, i druga da kupiš novu ili polovnu istu takvu grafičku. Ja sam kupio novu preko System one firme, i dan danas šljaka ekstra kod lika kojem sam prodao laptop.
Pozdrav, Imam laptop Acer koji se sam gasi posle izvesnog vremena. Dok je hladan radi i do 1h, a posle sve manje i manje. Zna li neko u cemu je problem? hvala
pun prasine .. pregreva se i dolazi do termalnog gasenja .. izduvaj prasinu kompresorom ... temeljno
za pocetak to ...
:: :: :: Pozdrav :: Imam laptop Acer koji se sam gasi posle izvesnog vremena. Dok je hladan radi i do 1h, a posle sve manje i manje. Zna li neko u cemu je problem :: hval ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.