Drugar zeli da uzme,pa dajte neke predloge,ja vise nisam pametan,lenovo y580 gde god da zovnem nema i nece ga biti,konkretno msm na model sa i7 i full hd rezolucijom.
hvala
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Poenta je da ima jaku grafiku, ne jak procesor. Pogotovo što za te pare za koje si naveo nema ni 1080p displej, a legalni windows okači mačku o rep jer nabija 100 evra na cenu nepotrebno. __________________ Scourge of PCBerza
Jbg da si samo malo ranije trazio, drugar je prodao 2 komada nova sa garancijom uvoznika po 1k eura a drugi 900eura, bio je oglas i na bencu a i ovde na berzi, sad ima neki slabiji u ponudi dosta povoljno ali mislim da te lap sa intel integrisanom grafom ne interesuje
ovo je prodao, 2 komada: ASUS G75 Intel-Core i7-3630QM 2.4GHz, GTX670, 16GB DDR3, 1TB+256GB SSD, Blu-Ray, 17.3``LED FullHD Win8
Batali gejming lap za 900e...tu su ekrani HD ready, hladjenje bude problem i slaba grafika...
Ako bas ne mozes desk onda ti ostaje N56/N76 i apsolutno nista drugo, lenovo su kantice koje se pregrejvaju...
GT650m je malo sporija od GTX660m, ali s obzirom da u tom cenovnom rangu nemas FHD ekran bice ti mozda cak i overkill za 1366x768 rezoluciju.
Iz istog razloga kao ti(situacija mi je takva da ne mogu da uzmem desktop) sam uzeo prvi laptop DEL XPS i sad ASUS ROG G55VW i 100% se slazem sa Daumom da nema gejming laptopa ispod 1200-1500e, mozes naci neki dobar multimedialni laptop poput N56/N76 i to je to. Tek sa ASUS ROG sam uvideo sta je pravi gejming laptop, a posto imam neposrednog iskustva i sa N56/N76 svaka preporuka.
` The constant whirring can be a bit distracting during quieter gaming scenes, but we found the high surface temperatures to be more irksome than the noise emission itself.`
Istu sam dilemu kao ti imao pre 1-2 meseca i lenovo sam jednostavno izbacio iz jednacine, o Lenovo podrsi da ne pricamo, nema je...
Taj y580 sam odma odbacio, y500 mi je bio pick, dok nisam saznao koliko losu podrsku ima lenovo i da jos pate od nekih stvarno banalnih problema od kojih samo moze da ti presedne....
Apsolutno netacno y500 je 15.6` fhd, gtx650 sli, tastatura sa crvenim pozadinskim osvetljenjem...
Grafika sa `m` oznakom nikad ne moze da bude overkill zato sto je drasticno slabijih performansi u odnosu na desktop grafike...
Cena oko 900€...
Znaci postoji i za te pare...
E sad me interesuje sta podrazumevas pod podrskom, ako mislis na servis to je sviranje djoksonu, evo ja sam mog dell-a vec tri puta sam cistio, unapredjivao, memorija, ssd... sta ce mi koj moj podrska za te stvari...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Batali gejming lap za 900e...tu su ekrani HD ready, hladjenje bude problem i slaba grafika.. :: :: Ako bas ne mozes desk onda ti ostaje N56/N76 i apsolutno nista drugo, lenovo su kantice koje se pregrejvaju.. :: :: GT650m je malo sporija od GTX660m, ali s obzirom da u tom cenovnom rangu nemas FHD ekran bice ti mozda cak i overkill za 1366x768 rezoluciju :: :: Iz istog razloga kao ti(situacija mi je takva da ne mogu da uzmem desktop) sam uzeo prvi laptop DEL XPS i sad ASUS ROG G55VW i 100% se slazem sa Daumom da nema gejming laptopa ispod 1200-1500e, mozes naci neki dobar multimedialni laptop poput N56/N76 i to je to. Tek sa ASUS ROG sam uvideo sta je pravi gejming laptop, a posto imam neposrednog iskustva i sa N56/N76 svaka preporuka :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.