Evo ti moj predlog http://www.itsvet.com/proizvod/acer-aspire-e1-571g-32324g50mnks-intel-core-i3-2328m-2.2ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6%27%27-led-wxga-linux/comp_comp_laptop/3/10205 ovo sam bratu uzeo za 43 hiljade bila akcija,najbolje sto sam mogao da nadjem do 45k,radi posao masina igrao je za sad na njemu fifu,pes,civilizaciju V,cod mw3,battlefield 3, nba2k13 , nismo jos probali ali sigurno ce terati i far cry 3 i cod black ops 2, settings ide od medium do high zavisno od igre,eto cod mw 3 je igrao sve na max i masina se nije ni oznojila,normalno koristimo i postolje za hladjenje u koje smo ulozili 12 evra znaci nismo cak uzeli ni neko dobro a on se opet ne pregreva i radi posao. ja cu ti samo reci sta je meni rekao moj prijatelj koji je kod nas doktor za racunare i popravlja sve zivo sto servis ne moze,a sto ti u ns i bg traze boga i oca za popravku,covek se svog acer laptopa ne bi odrekao ni za jedan od tih sto si naveo,naravno u tom cenovnom rangu:D
Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Bezi od toga ko djavo od krsta. Pogotovo kada ti ga preporuce budz majstori koji popravljaju ono sto ni Zivota ne ume.
Gledaj neki HP ProBook ili Lenovo. Obavezno alu kucite, zrtvuj procesor ako moras. Dell nije los, ali z te pare i u konfiguraciji koju ciljas, mozes da dobijes samo plastikanera, a to je brate lose...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.