desktop ili lap top? koja je konkretna namena pc-ju? ne boj se, nista nece da se gasi sta god da uzmes... super izgleda je relativan pojam. u tu cifru ulazi i monitor?
relativan pojam izgled jeste. ali bzvze da pisem nesto sto bih voleo kada takva ima 2 lap topa. tipa nesto beli elegantno, tanko itd... ali to je neostvarivo.
Dakle lap top mi treba. Pregrevao mi se do sada svaki (a imao sam 3 komada). Tako da ta prica ne pije vodu. :/
Rekoh da je namena sve. Od crtanja u programima tipa AutoCad do igranja igrica, preko gledanja filmova i koriscenja najosnovnijih office/net programa.
Moram priznati da sada bas gledam i nema sanse da uklopim ovo sto si ti posavetovao, ne mogu da nadjem ni jedan lap top sa grafikom DDR5 u toj ceni. :/ Ostalo manje vise jos nekako i uspevam. :)
Hvala za preporuke za hladjenje, svakako cu to uzeti. :)
Ovo ti je po meni trenutno best za te pare sto hoces da potrosis http://www.emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-toshiba-satellite-l855-149-win8-156.11.html?productId=31187 ,ali kao sto je neko vec spomenuo za gddr5 ces morati ipak malo vise da puknes para. A ako se oslanjas samo na hladjenje koje lap top vec ima uvek ces imati zagrevanje na opterecenju koje je iznad prosecnog,zato moras izdvojiti i nesto novca za postolje/hladnjak za laptop tj dodatno hladjenje koje ce ti pomoci. e tu sad vec mozes svasta naci al opet pitanje je novca . OVde ponudu imas http://www.pcberza.rs/komponente/hladjenje-notebook/412-0-0-0/1/ kazes koji budzet i onda mozemo naci neko resenje :D
Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Ok. Evo ja sam suzio izbor na 3 komada. E sad, posto ste vi veci strucnjaci, koji od ova 3 mi predlazete i zbog cega mislite da je taj bolji od ova druga dva?
Iako je kraca garancija Toshiba se meni bar cini kao najbolji izbor zbog cene a ima i bolji procesor i bolju graficku od druga dva modela,e sad dell ima veci hard al ionako ces tesko napuniti 750GB a kamoli 1 TB,pa eto ja glasam za Toshibu.I da 17 incha se tebi mozda cini kao bolji izbor al ta grafa koju on ima imace mnogo vise problema da tera na vecoj rezoluciji nego toshibin model na 15,6incha,a razlika i inchima nije vredna dodatnog opterecenja na grafu. Jos da uzmes neko postolje za hladjenje i milina. Ovde ima dosta stucnijih od mene pa ti savetujem da sacekas i njihova misljenja jer laptop te cene je ipak znacajna investicija pa bolje da imas vise ljudi da krivis ako se zeznes :D
Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.