Solidan laptop i zavrsice ti sve sto si naumila.Ali... Kvalitet acera (mislim na kuciste i habanje istog) i nije bas nesto. S obzirom za sta nameravas da koristis laptop ja bi ti predlozio sledece http://emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-dell-inspiron-3520-156.11.html?productId=31299 Ustedeces lepo.Ovaj jeste nesto slabiji ali ti to neces primetiti u svakodnevnom radu.Ima 3 god garanciju sto ti je najbitnije. Jedino sto je prednost tog acer-a je svetleca tastatura.Ako ti to nije bitno moj glas ide za dell.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
Dosta ljudi hvali Lenovo laptovove zbog kvalitetne spoljasnjosti i dobrog hladenja. Ima godinu dana manju garanciju od Dell-a ali i pored toga bih uzeo Lenovo G580.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.