Pozdrav forumašima, Imam mogućnost da mi drugar donese iz Kine neki tablet koji mi je potreban za dečurliju. Nisam baš nešto upućen pa bih vas molio za savet i preporuku koji da uzmem, pretežno bi služio za igranje i surfovanje po netu. Ja sam se nešto informisao po forumima i moji favoriti su: - Asus Transformer Pad Infinity TF700 - Samsung Galaxy Nexus 10 - Samsung Galaxy Tab 2 - Asus Transformer TF300T E sad i cena naravno igra ulogu (u kini su jedno 20-30% jeftiniji amože se naći i refurbished) pa bi svaka pomoć bila dobro došla kao i sugestija za neki drugi model. Isključivo bih im kupio tablet na Android platformi naravno zbog gomile aplikacija. Unapred hvala i pozdrav svima još jednom Dare
Asus tf300t ima drugar i odlican je naravno infinity je bolji ali je i skuplji mogao bi mozda da vidis i samsung N8010 Galaxy Note 10.1 cena je odlicna .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Moj savet bi ti bio Asus TF300T, mislim da ima najbolji odnos cena /dobijeno. Ja recimo imam Samsung galaxy tab 2 10.1, i odlican je stvarno, ali po malo i zalim sto nisam uzeo asus-a, ipak su performanse(tegra) na njegovoj strani, tako da ostajem pri svom predlogu, dakle Asus.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.