Читам у `Потрошачу` у Политици да је та серија Г6 Павиљона проблематична као што су проблематични и припадници тзв. Седмог павиљона у извесном затвору. Да се кваре, као и ХП КОМПАК Г615 серија од пре неколико година, којој је црквао џек на матичној. Добра је конфа али размисли пре куповине.
preporuka ovaj 3 rač., I5 u svakom slučaju, solidna grafika na kojoj i igrice možeš da igraš, dovoljno meorije, dobri zvučnici, jedina mana plastično kućište ali za taj novac mislim da je to OK.Ovaj računar može dugo da te služi i bude aktuelan za prateći software ... To za kvarove mi je smešno , radim servis računara u garantnom roku, ljudi preteruju verovatno nemaju HP u ponudi pa ga pljuju, naravno da nije tako, ima kvarova ali ni blizu tome što se priča Obiđi još malo radnje pa odluči, možda neko još ima dobru ponudu, njih bar imaš na svakom koraku u Beogradu
Moja preporuka isto treci uzmi ja inace gotivim HP i samo uzimam HP trenutno uzeo sestri HP g6 tacno neznam koja je onaka i za njene potrebe je vrh ja sam pristalica HP ProBook imao sam 4515 pa 4720 i sada imam 4730 nikada nisam imao problema sa HP komsinici sam uzimao Hp compaq i ona je prezadovoljna, i podrska HP mi se mnogo svidja, ja sam ti rekao moje misljenje a ti kako hoces, pozdrav
lepo čovek kaže, ovaj HP je povoljan u toj klasi, ali što bi ulažio toliko novca u računar, ako ti ne treba toliko jak računar ... notebook se kupuje isključivo namenski Proračunaš koliko para možeš da zaradiš sa njim i za šta ti treba ...
Generalno nije nista specificna , poput neko ce igrati neke igrice ili raditi u photoshopu ili ne znam ni ja kom zahtevnom programu , takvo je trenutno stanje ali nije iskljuceno da ce se to promeniti nekada. Dakle znam da chrome , winamp , skype , vlc ,kaspersky ili nod, facebook igrice moze u isto vreme bez ikakvih problema da pokrene lap i od 35k ali eto da bih se recimo osigurao za buducnost u slucaju promene namene laptopa zato sam i postavio ovu temu...Dexter , pedjaflash , kako vam se cini ovaj travelmater acerov koji sam postavio iz emmi-ja i koja je vasa opcija po ovakvoj nameni laptopa najbolja ? I recite mi da li ste slucajno culi jel se kvari cesto ili slicno ? P.S. Nemam bas iskustva oko konfe laptopa , i naravno ako imate neku bolju opciju od ovih ponudjenih dajte ... THX :)
Modeli Acer Notebook-ova koji su na našem tržištu, ne bi uzimao ni za živu glavu. Uzeo sam Acera skuplji model oko 60.000 din, otvorim ga i imam čemu da se načudim, 2 mrtva pixela, odnesem na reklamaciju i samo me oduvaju sa to je tako ... svi imaju mrtve pixele to je norlmalno ( pa nije baš to normalno meni bar ) uništiše me ili čoveka uputim na neke jeftine računare kod drugara - kupio je Acer računar i menjao ga u 3 dana 3x, da bi tek 4x dobio računar koji radi ..... znači Acer nikada ..... zamalo izgubio prijatelja Ali ko neveruje neka proba ... da ne bude da nisam rekao ... pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.