Onda Samsung. A i jeftiniji je a za ono za sta tebi treba sasvim dovoljno jak. Lenovo uzmi ako ti tih 4-5k ne predstavlja problem, bolji je koliko je skuplji, ali ima kracu garanciju. Ja bih isao na Samsung u tvom slucaju, glatko.
pročitaj uslove garancije posle 24 meseca, treba svake godine da nosiš notebook na čisćenje i pregled koji košta oko 2.000 din, nisam baš siguran da se to isplati
elem ne bi se ja zaletao sa tim garancijama od 5 i 10 godina jer su nerealne
et flash za lenovo u gigatronu daju mogucnost produzenja garancije nakon dve godine, ukoliko ga nosis na godisnji servis koji, kako mi prodavac rece, iznosi 1000 din. O HP-u sam upravo na ovom forumu procitao dosta negativnih iskustava, pa sam iskljucio HP pre no sto sam krenuo u potragu. Nije problem, pogledacu i taj HP Compaq.
Ima li u tom cenovnom rangu laptop koji odskace po pitanju trajanja baterije. Opet napominjem, ne igram igrice. Hvala. pozdrav!
hp je kupio compaq da bi mu se nakon godina rivalstva, izrugivao sranjima koja pravi pod tim brendom. Tačka. Ni jedan do sada predstavljen hp-compaq laptop, i to ovi jeftini, nije za qtz bio, kvario se, brljavio, pa i SiSovače ploče su prodavali u njima... i ZATO je hp došao na glas u forumu pcberze. Ova svinjarija sa reklamiranjem baš toga, eto, može na ovoj berzi.... umesto dugotrajne garancije za proizvode koje si našao, a za koje nemamo podataka da su potencijalno problematični, lik ti nudi kod njega, proivode koji su iz skore prošlosti sigurno problematični, ali sa još kraćom garancijom, ukratko, on je od celog tvog posta čuo samo: beee, beee... najušio je ovcu za šišanje, pa priletio da se nađe. Idi, prijatelju, šišaj negde drugde, po facebook.-u, Moja žena, Stil i sličnim novinama i portalima gde se skuplja sve expertska IT elita, a ne ovde. Što rek`o Purašević u legendarnom spotu vrati mene 200€: `ajde m`rš!
:: :: Ima li u tom cenovnom rangu laptop koji odskace po pitanju trajanja baterije. Opet napominjem, ne igram igrice :: Hvala :: pozdrav! :: :: Sto se tice trajanja baterije ovaj ti je najbolji od svih navedenih, a i najjeftiniji: http://goo.gl/wnUvd
Nista jace ti ne treba. A ima jacu grafiku od one na i3.
Nemojte mi, molim vas, ubacivati neke nove modele. Samsung ima 2 GB RAM memorije na 1333 MHz, dok Lenovo ima 4 GB na 1066 MHz. Ima li ovde uopste neke razlike? Ako je tu prednost Lenovo-a, definitivno ga uzimam. Pozdrav svima!
Pre nekog vremena sam kupio Lenovo B580,i mogu ti reci da je odlican.Tako da ti ja preporucujem Lenovo.Ima vise ram-a,veci hard disk,i bolji procesor. A sto se tice garancije,sve ces ti to platiti,hocu da kazem da bi ti dali toliku garanciju trebalo bi da nosis kod njih na ciscenje(odrzavanje)a sve to kosta.
A verovatno da bi posle vec tri godine pozeleo nesto novije i brze,tako da ti ta garancija i ne znaci mnogo.
nemoj da padate na te 5 godina garancije .. ko normalan daje 5 godina na lap .. standardno je max 3 .. a do 5 nevazi garancija na sve delove vec samo na pojedine cipove + u obavezi si da nosis u ovlasceni servis na preglede koje placas .. + ima da izlepe 1000 stikera i ukoliko pokidas i jedan - cao .. neces moci sam ni hdd da zamenis ili da dodas memoriju ..
garanciju uvek mozes da produzis ukoliko proizvodjac (i nas prodavas) dopusta .. citaj `dokupis` za 50-100e po godini .. max 2 godine ... kosta jel..
a ko garantuje da za 5 godina neces prosuti vodu/sok/pivo po tastaturi (cao garancija) , ili ti nece pokisnuti .. cao garancija ... ili ga neces pregaziti kolima (kao moj drugar lap star 24h) ..cao garancija ... ili ti DC adapter nece crci i pustiti 30v u lap pri cemu ce vidno izgoreti ulazni fet=ovi i charcher IC .. vidno izgoreli delovi .. cao garancija ... ili ti neko nece sesti na laptop i slomiti ekran - koji ces moci zameniti samo u ovlascenom servisu po ceni laptopa- ukoliko ti se to nesvidja ..cao garancija
hp630 ali sa dual koreom imao sam juce .. donela devojka iz amerike .. nema 6meseci vec je pukao windoze i 500gb hdd .. ali je brz lap
ja bi isao na lenovo .. ukoliko igre nisu zahtev .. integrisana grafika uvek duze radi nego zasebna ..
Da nije ove slike koju držiš svašta bih ti reko ... :)) Nemaš pojma i misliš da znaš, Compaq jeste jeftina serija notebookova, ali nigde ne piše HP na njemu, jete ga HP kupio ali HP ima jako puno modela, ti si sada čuo za jedan i pljuješ. Ako ona ponuda nije bila korektna sa cenom, onda stvarno ......., kome je krivo zbog tih cena , šta da kažem , samo se trudim da omogućim ljudima povoljnije i kvalitetnije za manje novca.HP 655 je odlično kućište čitajte malo na netu, ne samo neše testove već i strane, Makedonske, Hrvatske, Ruske, a ne lupate gluposti ... aj sve najbolje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.