Ne svidja mi se 4:3 odnos strana.Ostalo je ok.Za te pare bi uzeo prestigio 7070dc il tako nešto 7 incha dual core 1,6 ghz,Ips ekran,1gb rama.Kvalitetan provereno. Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Steelseries Sensei + Logitech g 105 Dell U2312HM Aerocool Strike X
Jedina prakticna primena koju ja vidim za nekoga ko vec ima android telefon je gledanje filmova u krevetu (ili na putu ko mnogo putuje kao putnik). Fali mu sto nema tastaturu, mis, ozbiljan operativni sistem.
Mis i tastatura postoje imas BT pa se to kao da koristiti...
Ali bre nema programa koji su ozbiljni jer Ljute Tice su sve samo ne ozbiljan program...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Jedina prakticna primena koju ja vidim za nekoga ko vec ima android telefon je gledanje filmova u krevetu (ili na putu ko mnogo putuje kao putnik). Fali mu sto nema tastaturu, mis, ozbiljan operativni sistem :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Jedina prakticna primena koju ja vidim za nekoga ko vec ima android telefon je gledanje filmova u krevetu (ili na putu ko mnogo putuje kao putnik). Fali mu sto nema tastaturu, mis, ozbiljan operativni sistem :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
:: Mis i tastatura postoje imas BT pa se to kao da koristiti.. :: :: Ali bre nema programa koji su ozbiljni jer Ljute Tice su sve samo ne ozbiljan program.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Jedina prakticna primena koju ja vidim za nekoga ko vec ima android telefon je gledanje filmova u krevetu (ili na putu ko mnogo putuje kao putnik). Fali mu sto nema tastaturu, mis, ozbiljan operativni sistem :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.