Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
tablet nece da puni
STRANA 1 OD 1
martalala tablet nece da puni 15.12.2012. 16:48 T50769

status: user
broj poruka: 3

Pozdrav svima
Bila bih vam zahvalna ako neko zna i moze da mi odgovori o cemu se radi.
Kupila sam momku novi Tablet PC jer je cesto na putu i on punio preko auto upaljaca i izgleda je sprzilo nesto i nece sada da puni a ne prima ni USB.
Kakav tu kvar moze biti i da li se to moze popraviti ako takvih tablet PC nema kod nas?
U pitanju je Lark Freeme tablet PC
Odnecemo kod majstora ali me sada interesuje, ukoliko neko zna, da li je moguce to popraviti

Hvala i pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: tablet nece da puni 15.12.2012. 17:28 #461717

broj poruka: 6083
Cekaj, nece ni komp da ga prepozna kada se prikaci na usb? Ako je tako, onda je verovatno sprzio nesto taj punjac za auto (jer su obicno lose odradjeni). Meni Asus transformer jednom nije hteo da puni, a resenje je bilo da ohladim punjac (u frizideru ili napolju ako je hladno) i posle sat vremena mi je proradio.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

::
:: Pozdrav svim
:: Bila bih vam zahvalna ako neko zna i moze da mi odgovori o cemu se radi
:: Kupila sam momku novi Tablet PC jer je cesto na putu i on punio preko auto upaljaca i izgleda je sprzilo nesto i nece sada da puni a ne prima ni USB
:: Kakav tu kvar moze biti i da li se to moze popraviti ako takvih tablet PC nema kod nas
:: U pitanju je Lark Freeme tablet P
:: Odnecemo kod majstora ali me sada interesuje, ukoliko neko zna, da li je moguce to popravit
:: Hvala i pozdrav
martalala Re: tablet nece da puni 15.12.2012. 17:52 #461725

A to sto je sprezeno moze da se zameni? nista ne prihvata, moze jedino SD karticu da primi ali nece ni da puni ni USB ne prihvata

Snoopy- Re: Re: tablet nece da puni 15.12.2012. 17:58 #461728

broj poruka: 6083
Zavisi koliko je sprzio, dal je otislo na plocu itd. Svakako moras u servis da pogledaju, pa ako imaju slicnih delova jer mi ta marka nije poznata. Nemoj da dajes neke ogromne pare posto za 200e ima da se kupi na oglasima skoro nov Nexus 7 16 gb

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: A to sto je sprezeno moze da se zameni? nista ne prihvata, moze jedino SD karticu da primi ali nece ni da puni ni USB ne prihvat
martalala Re: Re: tablet nece da puni 15.12.2012. 18:00 #461730

Hvala mnogo. To je Poljski tablet

Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs