Trenutno sam u Pekingu i bicu ovde jos neko vreme, tako da sam ogranicen samo na njihovo trziste. Zanima me da li je ovo ekran za 8920G? http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.10.10.v5ek2e&id=12707590632 Najvise me buni to sto pise da pasa na 8920, a ne i na 8920g. Nisam siguran da li uopste postoji bitna razlika izmedju ta dva. Zanima me da li je model displeja N184H6-L02 odgovarajuci za moj lap top? Konkretan model lap topa je Acer Aspire 8920G-6A4G32Bn. Buni me takodje i to sto je u oglasu navedeno da se radi o LED ekranu, a na Acer oficielnom sajtu stoji da je u pitanju TFT LCD ekran. Hvala unapred
na acerovom sajtu stoji da ima ekran sa 2 ccfl-a ...
kinez valja kao LED ekran .. u potpisu mu stoje dva modela ekrana koji imaju po 1 ccfl
da ne bi bacao pare uzalud .. otvori svoj lap i vidi koji ekran je u njemu i koliko ccfl ..
problem je da ako imas ekran sa ccfl lampom .. konektor pozadi na ekranu je 30pinski ! LED ekrani imaju drugaciji konektor 40pinski .. nemozes da ga spojis bez zamene flat kabela !!
plus ukoliko rupice za nosac ne odgovaraju (sto zna da bude cest problem) nemozes lako ugraditi ekran bez grunf metoda ..
nji hao hvala na odgovoru ako izuzmemo cinjenicu da menjanje nece biti lako, koliko je taj LED ekran `losiji` od originalnog TFT LCD sa 2x ccfl osvetljenjem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.