Bem ti drajvere kad ima za taj model na asusovom sajtu 8 tipova kamerica i drajvera pa ti pogodi koji je pravi nista pokusacu hvala na odgovorima .-) TMI = Too Much Information
Pozdrav ( odje brat na na ISH) Ja imam isti problem sa mojim asus-em. probaj da nadjesh tacnu oznaku chipa kamerice ( ja koristim Udi) i po tome trazi driver, kao sto si se i sam uverio ovaj sa Asus site-a ne raboti. Aj srecno javi sta`s napravio :)
Ja ili sam pobrljavio, ili vama nisu sve na broju. Drajver vam je program, kod, softver, kako hoćete, bez kojega hardver ne radi, jer OS ne zna da mu se obrati... a ova kamera RADI. Ako vam se ne sviđa kako radi, onda, recimo, podesite flip kamere. MORA biti negde u setovanjima flipovanje tj. obrtanje slike za 180, kao i inverzna slika (ogledalo) koja od leve pravi desnu stranu slike. Pa imao sam to na šmugšmug karmerici još pre 12 godina... mora i sada biti. Proverite koji softver dolazi podrazumevano (a ne samo drajveri), jer i on ako je u bundle-u, tj. prateći, može trajno da utiče na kvalitet slike u SVIM ostalim programima...
Instaliraj Amcap ili neki slican program koji ima opciju za flip-ovanje slike.
:: Da l ineko zna kako da resim problem kamerice instalirao sam nov sistem i drajvere a kamerica kad se upali slika naopacke ? :: TMI = Too Much Information
Pisko, veruj mi da je drajver. Niti jedan sa Asus sajta nije dobar. Imao salm sluicaj sa 10ak razlicitih serija Asusa, mislim da du kinezi pogresno montirali CCD senzor. Kineski drahver ispravlja ovaj problem, posto Asus koji god je izbacio slika je bila naopacke. Problem je sto flip nema svaki program, niti koristi FFDshow, recimo Skype i slicni. Drajver koji sam naveo jedino resava problem, ali ga treba znati instalirati. Mora rucno i to uz forsiranje njegovog prihvatanja jer automatski nece azurirati. Provereno radi
:: Ja ili sam pobrljavio, ili vama nisu sve na broju :: Drajver vam je program, kod, softver, kako hoćete, bez kojega hardver ne radi, jer OS ne zna da mu se obrati... a ova kamera RADI :: Ako vam se ne sviđa kako radi, onda, recimo, podesite flip kamere. MORA biti negde u setovanjima flipovanje tj. obrtanje slike za 180, kao i inverzna slika (ogledalo) koja od leve pravi desnu stranu slike. Pa imao sam to na šmugšmug karmerici još pre 12 godina... mora i sada biti. Proverite koji softver dolazi podrazumevano (a ne samo drajveri), jer i on ako je u bundle-u, tj. prateći, može trajno da utiče na kvalitet slike u SVIM ostalim programima.. :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Da, da, bilo je vec tema o ovome i 100% je do drajvera. Nije ni cudno da im se desi da su okrenuli kontra kameru, kad rade 48h dnevno:) Nazalost, obesili su radnika koji je stavljao kamerice na traku, a porodica mu je proterana. jbg, tako je kod njih. A kod nas celu drzavu okrenuse naopako, a niko da izvisi...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.