Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Toshiba a665-11T instalacija windowsa?
STRANA 1 OD 1
duqp Toshiba a665-11T instalacija windowsa? 04.12.2012. 06:12 T50551

status: user
broj poruka: 3466
Pozdrav svima

Dobio sam ovaj laptop ali ima jedan problem, posle dugog cekanja da nestane onaj windows logo na boot ekranu pojavi se bsod na trenutak i restartuje se.
Probao sam sa windowsom sa usb-a i dvd-a i posle onog loading windows files se pojavi crn ekran sa strelicom koju mogu da pomeram i nista vise. Probao sam i onu foru sa drzanjem tastera nula pa onda power button i opet isto.

Laptop je koristila devojka koja je kliktala na sve i svasta i pre ovog je primetila samo da je racunar usporen, kasnije je dosao do mene da ga sredim i igram cs :)

Neki savet nesto?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Toshiba a665-11T instalacija windowsa? 04.12.2012. 06:29 #458890

broj poruka: 7769
U je, `si spavao ti uopste...
Ili si tek stigao iz trece smene...

Nisi naveo da li si ista sam probao...
Da li si probao reinstal sistema?
Jesi li otvarao laptop?
Ono da probas prvo higijenu samog laptopa...

Mogucnih varinati za tvoj problem ima vise...
Moze biti HDD...
Mozda je video memorija ako je laptip opremljen istom, dok vrti logo ne treba mu mnogo memorije ali cim krene nesto vise stigne do crknutog chipa i kraj...
Nama se na poslu desavalo da u Win 2D modu grafika radi ali cim se pokrene nesto sa 3D sistem baca BSOD...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pozdrav svim
::
:: Dobio sam ovaj laptop ali ima jedan problem, posle dugog cekanja da nestane onaj windows logo na boot ekranu pojavi se bsod na trenutak i restartuje se
:: Probao sam sa windowsom sa usb-a i dvd-a i posle onog loading windows files se pojavi crn ekran sa strelicom koju mogu da pomeram i nista vise. Probao sam i onu foru sa drzanjem tastera nula pa onda power button i opet isto
:: Laptop je koristila devojka koja je kliktala na sve i svasta i pre ovog je primetila samo da je racunar usporen, kasnije je dosao do mene da ga sredim i igram cs :
:: Neki savet nesto
duqp haha 04.12.2012. 09:36 #458907

ustao sam u 5 da setam pse i da trcim :)

Probao sam reinstalaciju i nista, nesto sam preko akronisa isformatirao sistemsku particiju i pojavi mi se ono accept next format partition iz windows wizzarda ali onda krene setup is starting i nista. Ja nesto kontam da je do hdd-a videcu nesto diagnostic iz hirens-a da nadjem pa da probam.

zbudzio nesto sa usb i dvd-jem na kojem imam win7 ubacio u isto vreme i evo ga radi expanding files haha au kako se zaglupi ovako ne mogu da shvatim.

hvala abner na ranom odgovoru :)

VMARC Hard 04.12.2012. 11:20 #458933

broj poruka: 9420
HDD Regenerator prvo, pa kad javis rezultate idemo dalje...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro A1150
2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8

duqp zavrsio sam sve 04.12.2012. 11:27 #458935

ne znam na koju foru je to tako moguce ali sa usb i dvd-jem bootovanim u isto vreme, reinstalirao windows i sve radi kao sat.

Pre toga sam sa acronisom formatirao staru sistemsku particiju (ali nije islo dalje od crnog ekrana dok nisam sa ova 2 sranjceta u isto vreme pokusao)

hvala momci

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs