Ja sam uzeo ovaj sa hdd sa ssd 32gb, zadovoljan sam radim sve sto i na kompu, ubacio sam sd karticu 32gb i stvarno je ekstra a osim toga dal je ovo ta cena ja sam u gigatronu sa popustom platio oko 75000 dinara neverujem da je to ta cena mislim da je greska u PC Dealu ali treba proveriti, ako je ta cena ja sam skupo platio onda, ja ti preporucujem ako uzmes galaxy sa androidom mislim da ces se zajebati, ima sada varijanta da se doplati za windows 8 neke smesne pare a dobijas legalan win 7, neces se pokajati sigurno, Pozdrav
HTC Galaxy imam neodgovara mi zato ću kupiti ovaj tablet ... deluje mi baš savršen za taj novac, bitno je da dobro radi na Win8 i da je brz generalno ipak SSD radi čuda
obrati pažnu da ti sa Win 8 neće baš tako sve lepo raditi - problem je što ovaj tablet ima rezoluciju od samo 1024x600, što je premalo, tj. nije podržano za Modern UI (bivši Metro) - dakle aplikacije koje su baš pravljene za touch ne podržavaju tako nisku rezoluciju (vidim po netu da ima nekih tweak-ova i da može da se budži), al ne verujem da će to baš tako lepo da radi.
Takođe, ne znam koja su ti prethodna iskustva sa Atomom, ali ne očekuj od single core Atoma na 1.5GHz ikakve performanse.
Win 7 radi lepo ali ja sam update win 8 i mnogo bolje radi ali ima drajver kojim se podesava rezolucija i radi ekstra bio je problem ranije ali sada je ok, ja ga koristim i stvarno je ekstra sam ssd ga ubrzava mnogo u odnosu na obican hdd ili internu memoriju koju goristi galaxy tabovi itd a kostaju skoro istu cenu
ovo je DC Atom kupio sam ga, prezadovoljan sam sa radom jako je brz, dobio sam Win8 na poklon podešenog tako da radi na rezoluciji 1024x600 jako lepo, ma ne moze da se poredi sa Androidom, za normalne i pametne korisnike još uvek samo Win jer sve je lako jer snamo okruzenje .... ima na sebi USB staviš lepo miša i tastaturu :)) i cepaj ....
neko ce pomisliti da ja i ti namerno komentarisemo jedan posle drugog neka ti sa srecom neces se pokajati ja ga imam i stvarno je super samo mi reci jel to ta cena koja stoji na sajtu posto mi mnogo jeftino ja sam mnogo onda platio, pozdrav
Processor Number Z670 # of Cores 1 # of Threads 2 Clock Speed 1.5 GHz
To što je uključen HT ne znači da ima dva jezgra, već samo dupli broj registara. HT u najboljem slučaju doda 10% performansi i to u slučaju da je aplikacija baš threadovana.
Taj Atom ima jedno fizicko jezgro, a dva `virtuelna` (Hyper-Threading). To je ono sto vidis u task manager-u i sl. http://goo.gl/B9tiS Mada, ta cinjenica je potpuno zanemarljiva ako si zadovoljan kako on radi.
Ae, nek te lepo sluzi.
edit: pretece me majti...
:: ovo je DC Atom kupio sam ga, prezadovoljan sam sa radom jako je brz, dobio sam Win8 na poklon podešenog tako da radi na rezoluciji 1024x600 jako lepo, ma ne moze da se poredi sa Androidom, za normalne i pametne korisnike još uvek samo Win jer sve je lako jer snamo okruzenje .... ima na sebi USB staviš lepo miša i tastaturu :)) i cepaj ... :: :: Hvala svima na pomoći .. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.