Drugar juri nesto konkretno ali se ne snalazi u ponudi. Ovde se raspitivah kad sam uzimao svoj desktop i sve ostalo kada je komp u pitanju i nisam pogresio - je l mozete da preporucite neki laptop za taj novac? Procesljao sam teme u sekciji ali nema ni jedne novijeg datuma u ovom cenovnom rangu. Trebao bi mu prevashodno za gejming. Razumem iznos nije nista posebno obzirom na to za sta bi laptop bio namenjen ali pokusavamo da izvucemo max.
Hvala!
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Ako planira gaming na lapu Acer nudi najbolju specifikaciju za dati novac...
Nek trazi nesto tipa Core i3/i5 + neku solidnu graficku... ostalo je sve standardno
Iskreno ako planira gaming, preporuci mu PC, ja sam se razocarao u lap, narocito sto je los gaming na 15.6`, i grejace mu se lap, tako da posle 2,3 god ce imati i sa tim probleme...
Hah, to je i moje misljenje za desktop ali je problem prostor u sobi, premala je a istoj se vec nalazi stari desk koji koriste ostali ukucani. Ukratko, coveku je dosadilo da ceka na red i zeli da pika Dota 2 na miru. : D Primetio sam da Acer prednjaci u tom cenovnom rangu. My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Hah, to je i moje misljenje za desktop ali je problem prostor u sobi, premala je a istoj se vec nalazi stari desk koji koriste ostali ukucani. Ukratko, coveku je dosadilo da ceka na red i zeli da pika Dota 2 na miru. : D Primetio sam da Acer prednjaci u tom cenovnom rangu. My sword can cut through armor and still cut a tomato.
I ja sam isto tako hteo lap, i zbog fax-a, kao nosicu ga negde... i evo sad se nervram, ne mogu nista ljudski da igram... vec 2 godine nikako da se naviknem.
A i desktop uvek mozes da nadogradis, i pravljen je za game, dok lap tesko...
Preporuci mu da uzme lepo pc za 40k i ima da peva. Dok posle 2-3god ako uzme lap, ima da se udara u glavu, kad izadju novije igrice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.