Nije to lose tablet, al iskreno ako mozes izdvoji makar 200e i uzmi Nexus 7, ili Samsung P3110... Mnogo su bolji tableti, i provereni, mozes sve na njima da radish bez problema... I ja sam hteo tako neki do 100e, al kad kupujes kupi ljudski, da budes miran duze vreme...
Prednosti su velike, IPS (PLS) ekran, cpu sa vise jezgra, vise rama, bolja grafika... itd
bolje kupio ipad 1 za 150-160e nego ovaj trash veruj mi samo ces se iznervirati.. jos ako imas neki tel tipa htc desire on ce ti raditi brze i poludeces
Ima IPS ekran, pristojan CPU - dual core A9 na 1.6GHz sa MALI 400 grafikom i 1GB ram-a (dakle po performansama bi negde trebalo da bude sličan Galaxy S2 telefonu), Android ICS, ima slot za micro SD, može 3G preko OTG-a i USB modema, ima HDMI tako da bi trebalo da bude OK.
Mada ja imam Nexus 7 i topla preporuka, ako imaš dovoljno para.
Ovaj prestigio, sto ti mighty preporucuje meni deluje kud i kamo bolje od onog za koji si pitao.
I ja da se nadovezem na temu, takodje se razmisljam o kupovini, ali ne bih isao ispod 10`, nekako mi deluje malo tih 7` za tablet. Zanima me ima li nesto da valja, za okvirno 200e?
:: Ako je tesno za novac, ispod ovog ne bih išao :: :: http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-prestigio-multipad-pmp5570c-duo-7.11.html?productId=2965 :: :: Ima IPS ekran, pristojan CPU - dual core A9 na 1.6GHz sa MALI 400 grafikom i 1GB ram-a (dakle po performansama bi negde trebalo da bude sličan Galaxy S2 telefonu), Android ICS, ima slot za micro SD, može 3G preko OTG-a i USB modema, ima HDMI tako da bi trebalo da bude OK :: :: Mada ja imam Nexus 7 i topla preporuka, ako imaš dovoljno para.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.