Dakle ovako, laptop iz naslova, da li je ovo normalno ili ne,
kada je laptop upaljen i na punjacu, u Network Connection se normalno vidi ikonica za Lan, enejblovana je, samo lan kabal nije ukljucen, kada se sa laptopa iskljuci punjac, cuje se zvuk kao kada se iskljuci fleska, i odmah disejbluje Lan, ispise dole u desni ugao da je iskljucio Lan, znaci Lan kabal uopste nije bocnut u Lan na laptopu, kada hocu rucno da enejblujem Lan, on mi ispise Connection filed
Kada se ukljuci Lan kabal, tako kada je Lan disejblovan, i kad punjac nije ulkjucen, Lan se Enejbluje i normalno radi, ili dok je ukljucen punjac na laptopu i kabal u Lan, kada izvucem punjac on nece tada da disejbluje Lan,
ne znam da li je ovo normalno ili ne, do sada sam preinstalirao dosta laptop-ova, ni na jednom ovo nisam vido, preinstalirao sam i sistem na ovom laptop-u, opet isto, i sa nov XP, i sa Win7.
nebitno da li je laptop zakacen na wireless ili ne, on isto radi kada se iskljuci punjac, disejbluje lan dok lan kabal nije ukljucen, a kada je laptop na wireless, i ukljucm lan kabal, on me samo disknektuje sa wireless mreze, ne disejbluje wifi, mislim da ne bi ni to trebao da radi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.