Taj laptop sa B820 procesorom iskreno vredi oko 31-31 hiljade dinara ali posto ima windows 7 basic u sebi onda je 38 opravdana cena , ali za te pare mozes i bolje laptopove ali nazalost bez operativnog sistema!
Gledaj da kupis sa procesorima B940/B950/B960/B970 ovaj zeleni Asus sto sam preporucio se prodaje u celoj Srbiji za oko 40 hiljada ali je sada u Jakov popust pa je niza cena! Dobijas i poklon torbu i mis!
Ortak uzo neko ludilo od Acera uvežen za firmu 1200€. Riknuo potenciometar za volume, riknula tastatura (čas pola slova radi, čas ne), ima tv kartu koja je neupotrebljiva i hdd koji crkava lagano.
Al` zato ima ekran na tačpedu :D (bez zajebancije) support normality
:: net, filmovi i to ima da radi ko ludo :: :: Stvarno ko još preporučuje acera :: :: Ortak uzo neko ludilo od Acera uvežen za firmu 1200€. Riknuo potenciometar za volume, riknula tastatura (čas pola slova radi, čas ne), ima tv kartu koja je neupotrebljiva i hdd koji crkava lagano :: :: Al` zato ima ekran na tačpedu :D (bez zajebancije :: support normalit :: ::
Uvek postoji odredjen procenat skarta, a najvise ima reklamacija na toshibu, dell, hp pa ih ljudi kupuju. Ako ti je 820 procesor bolji od i3 onda bolje cuti. ja sam acer prodao koliko hoces, a ni jedna reklamacija godinama. tako kad cujem pricu kako je acer riknu svastikinom pasenogu dobijem proliv. Bilo koji laptop da uzmes imas male sanse da bude neispravan, samo moras da se pridrzavas odredjenih pravila, redovno ciscenje i vozi. Naravno tu je i garancija 2 godine za miran san. Nemojte izmisljati toplu vodu, plasiti ljude, jer smo u eri globalizacije i tu postoje odredjena pravila kvaliteta Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.