Skoro sam kupio ASUS Transformer TF700T. Posle početničkih problema i instalacije odgovarajućih apikacija mogu da kažem da sam zadovoljan tabletom. Danas sam međutim primetio ugibanje `displeja`. Sa mog laičkog aspekta, deluje mi kao da `staklo` nije dobro zalepljeno celom dužinom sa jedne strane. Kao da je `lepak` vremenom popustio. Kada pritisnem postoji hod i uz čujan tiši zvuk. Od ASUS- a ovo nisam očekivao i moje pitanje je da li imam pravo na reklamaciju. Da kažem još samo da kod iPod- a to nisam primetio. Hvala
Ja imam ipad 3 i sasvim je u redu displej drugar ima tf300 njemu je isto u redu mada asusovi modeli imaju gorila staklo kako to da se desi :) tako da ti je verovatno zapao los primerak sto se tice displeja desava se :)
Naravno da imas pravo, ako se ne ponasa kao dana kao kad si ga kupio - go for it. Mozda Snoopy vidi temu pa ti kaze da li se i njegov transformer ponasao tako, mada koliko sam ga razumeo njemu je kvalitet izrade bio vrhunski.
Nije bas boranija asus ima dobre specifikacije i dosta nudi za ulozen novac bar tf300 sto mi drugar ima on je kupio zajedno sa tastaturom ali sasvim je u redu :) pre nego sto sam kupio tablet razmisljao sam se oko asus tf300 ili ipad 3 kad sam video ipad 3 u prodavnici malo ga isprobao i njega sam odabrao i nisam pogresio :)
:: Jbg samo je jedan tablet: iPad, sve ostalo je boranija. :: :: Čim sam u ruke uzeo TF700 posle iPada prve generacije zgrozio sam se :: :: Verovatno imaš pravo na reklamaciju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Hvala svima na brzim odgovorima. U utorak ću da vidim kako funkcioniše čuvena Asusova garancija. Detaljno ću Vas o svemu informisati. Moslim da sam negde pročitao da postoji telefonski broj za reklamacije Asusovih proizvoda. Ako neko zna broj molim da mi kaže. Hvala
Nikakvo ugibanje displeya, jednom sam se slucajno i naslonio dlanom i sve u najboljem redu bilo, bez i najmanjih posledica, nije osetio. Overall, odlicna izrada, daum se malo shali- ja kad sam posle TF101 uzeo od druga da cvrkam iPad 2, meni se zgrozilo sve (ekan da ne pominjem).
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Naravno da imas pravo, ako se ne ponasa kao dana kao kad si ga kupio - go for it :: Mozda Snoopy vidi temu pa ti kaze da li se i njegov transformer ponasao tako, mada koliko sam ga razumeo njemu je kvalitet izrade bio vrhunski.
Danas sam bio u prodavnici, u kojoj sam kupio tablet /Comtr*** ***/ i želim da Vam prenesem veoma pozitivne utiske. Na kraju mi je ponudjeno da: 1. zamenim tablet za Samsung Note 10.1 ili iPad 3 /Infiniti trenutno nema na stanju/ ili da 2. idem u servis gde bi eventualno popravili Infinity. Najviše bih voleo da se popravi Infinity, ali nisam siguran da to može a da se nešto ne ošteti. Ipak sam kupio novu stvar... Zbog toga ozbiljno razmišljam o iPad- u. Možemo mi da volimo ili ne volimo Apple, ali kvalitet njihovih proizvoda je na njihovoj strani. Kvalitetni materijali, bez nekvalitetne plastike, bez savijanja, ugibanja....škripanja.
Note je jednostavniji za koriscenje ne mora da se radi jailbreak mozes micro sd karticu da kupis ako ti jos treba prostor dok ipad nema micro sd nego kolko ima na uredjaju to mu je sto mu je probao sam note tablet dobra je olovcica mada uglavnom prstima se lakse radi al moze da posluzi dok ipad ima bolju izradu i bolju rezoluciju ekrana iskreno ipad sam uzeo da bi video kakav je ios u odnosu na android pre toga imao tablet 5 inca nije mi bio zgodan za internet pa sam ga prodao i zamenio uglavnom sta god da uzmes neces da se zeznes .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Sa zakašnjenjem želim da kažem da sam dobio Note 10.1. Sve pohvale momcima iz Com - - - -hop- a koji su zamenili Tansformer. Utisci su vrlo povoljni. Kamera i displej su lošiji na Samsungu, koji ima svega 16gb prostora i više plastike. Ali zato nema ugibanja, pomeranja. Imam utisak da je nešto `oštriji` u radu, možda zbog 2 giga nemorije. Sim kartica je nešto što bi svaki tablet trebao da ima. Olovka i prateći softver su jako zabavni. Sve u svemu, na papiru je Asus bolji, ali u praksi se razlika ne primeti.
Infinity ima problem pucanja ekrana kada se stavlja dock, na jednon video review-u je pukao ekran dok su ga testirali, to je greska pri konstruisanju i desava se na skoro svakom Infinity-u. U USA na to jedno vreme nisu priznavali garanciju, mozda su kasnije pod pritiskom morali da priznaju jer je problem do Asus-a.
@Daum TF kida iPad u prijemu WiFi signala mnogo, nije to trash daleko od toga, mozda je iPad lepsi tablet, ali da je TF da se zgrozis nije. Eno ga Nexus 10, tablet kida koliko je dobar, jedina mana mu je slaba baterija. Zavrsnu izradu ja mislim da danas slabo ko gleda jer svi koriste case-eve. Evo ja moj iPad 3 stalno vucem u Apple Case-u, tako da bio od alu bio od plastike svejedno, meni je spolja neka tkanina.
@markopvict preko Surface-a su jednom liku presla 3 automobila tabletu mislim da cak ni display nije pukao, citao na Flipboard-u.
Za Note si se zajebao, rez je 0 kako ih nije sramota da izadju sa takvim krsem ne znam, e sada ako nalazis primenu olovke ok, ako ne nalazis, bolje mozda da si sacekao iPad 4 koji ce verovatno uskoro kod njih biti na stanju (zato nema iPad 3). Plastika na note-u nije nesto koliko sam cuo, ali da je brz koliko hoces. I da trebalo bi da imas Samsung Premium Suite (ako vec nemas) da imas 2 app-a na screenu odjednom sto je imba korisno na tabletu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.