Ako budes uzeo probaj Oblivion (ako budes u mogucnosti) jer me zivo zanima kako se kotrlja na tom Acer-u jer se i ja interesujem za ovaj laptop ali nisam u mogucnosti da isprobam x1100, tj probao sam ga na FSC ali sa 512mb ram-a sto je je za oblivion malo, tako da bas nisam mogao da steknem realnu sliku jer ga kolje vise ram ili grafika.
:: :: :: :: Ako budes uzeo probaj Oblivion (ako budes u mogucnosti) jer me zivo zanima kako se kotrlja na tom Acer-u jer se i ja interesujem za ovaj laptop ali nisam u mogucnosti da isprobam x1100, tj probao sam ga na FSC ali sa 512mb ram-a sto je je za oblivion malo, tako da bas nisam mogao da steknem realnu sliku jer ga kolje vise ram ili grafika :: :: Po
ne kolje ga nego ga je zaklao...i ram i grafika i procesor..Vi ste nasli da igrate jednu od najzahtevnijih igara na ispod prosecnoj masini..mislim sta reci
bravo...bas sam cekao ovakav odgovor i reakciju...ne znas zasto pitam al bitno da si mi `objasnio` za zahtevnost...znam da kolje masinu i da je zahtevno i bez tebe a to sam rekao coveku zato sto trazim neki laptop sa IOLE pristojnom grafikom, a prevashodno bi mi sluzio za net i muziku a par puta godisnje kad me uvati manija da igram nesto da moze kako-tako da se KOTRLJA bez nekih ultra mega high detalja....no kako god necu coveku da sabijam temu nepotrebnim prepucavanjem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.