Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Acer Aspire... da ili ne?
STRANA 1 OD 1
BaneZemun Acer Aspire... da ili ne? 12.07.2007. 17:59 T4985

status: user
broj poruka: 5
Imam ponudu da kupim sledeci acer-ov model po (moje misljenje) solidnoj ceni od 580 eu:

Aspire 5101WLMi
AMD Turion64 X2 DualCore (1.6GHz/2x256kB),
*ATI Radeon Xpress 1100 chipset,
*1GB DDR II,
60GB HDD,
DVD-RW DL,
*15.4` WXGA 1280x800 CrystalBrite,
*ATI Mobility Radeon X1100 128MB shared,
*Gigabit LAN, WLAN, Modem...

S tim sto bih mozda ipak uzimao veci hdd...recimo 120 gb...
naravno komp je nov...

Sta vi mislite...da li da uzimam? :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan Re: 12.07.2007. 18:27 #23471

broj poruka: 271

Ako je laptop nov i ima garanciju uzimaj :)
robins ... 12.07.2007. 19:33 #23474

broj poruka: 2

Ako budes uzeo probaj Oblivion (ako budes u mogucnosti) jer me zivo zanima kako se kotrlja na tom Acer-u jer se i ja interesujem za ovaj laptop ali nisam u mogucnosti da isprobam x1100, tj probao sam ga na FSC ali sa 512mb ram-a sto je je za oblivion malo, tako da bas nisam mogao da steknem realnu sliku jer ga kolje vise ram ili grafika.

Poz
Ognjeni Re: ... 12.07.2007. 21:18 #23476

broj poruka: 4518

::
:: Ako budes uzeo probaj Oblivion (ako budes u mogucnosti) jer me zivo zanima kako se kotrlja na tom Acer-u jer se i ja interesujem za ovaj laptop ali nisam u mogucnosti da isprobam x1100, tj probao sam ga na FSC ali sa 512mb ram-a sto je je za oblivion malo, tako da bas nisam mogao da steknem realnu sliku jer ga kolje vise ram ili grafika
:: Po

ne kolje ga nego ga je zaklao...i ram i grafika i procesor..Vi ste nasli da igrate jednu od najzahtevnijih igara na ispod prosecnoj masini..mislim sta reci
robins ... 12.07.2007. 23:14 #23482

broj poruka: 2

bravo...bas sam cekao ovakav odgovor i reakciju...ne znas zasto pitam al bitno da si mi `objasnio` za zahtevnost...znam da kolje masinu i da je zahtevno i bez tebe a to sam rekao coveku zato sto trazim neki laptop sa IOLE pristojnom grafikom, a prevashodno bi mi sluzio za net i muziku a par puta godisnje kad me uvati manija da igram nesto da moze kako-tako da se KOTRLJA bez nekih ultra mega high detalja....no kako god necu coveku da sabijam temu nepotrebnim prepucavanjem

Poz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs