Ovih dana bi trebalo da jednoj gospoji prodam Dell inspiron 1000 sa 768 rama, 60Gb HDD,dokupio sam wajrles, lap nema bateriju jedino sto je stvarno ocuvan neverovatno...ima i nalepnicu za original win xp Home, prodacu joj za 100 eur(dogovorena cena) pa ti vidi.......Da, ne radi mu DVD citac na Combo drajvu...pa ti vidi....
da ste malo pogledali cene lapova po raznim oglasima i aukcijama, sto se tice lapa koji ja prodajem, cena je vise nego OK. Nemojte, molim, da komentarisete tek tako i da nervirate postene, starije, clanove ovog postovanog foruma. Ako me razumete.....
uradjen veliki servis, 4 nove gume, registrovan skoro, prvi vlasnik(u Srbiji), desni volan, malo troshi, moguca svaka provera! Ugradjen sekvenc plin....
ma, caranovic je samo hteo da se pohvali da je dobar prodavac ili shta god. Mozda joj je uvalio svoj flash za tu lovu... A Dell iz naslova bi trebalo da ima josh godinu garancije, tako da vredi, e sad da li 150e ili 200e... Lichno bih kupio nov sa integrisanom i neintegrisanom grafikom i hdmi izlazom a to je mozda 300e-400e.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.