ali prilikom instalacije prozor samo nestane i nista se ne desava. Inace drugi drajveri sa istog linka rade ok, grafika, touchpad, update BIOS-a je prosao bez problema... Instaliran je Win7 64bit. Jel zna neko moguce resenje za ovo, neki pouzdan driver updater ili nesto tome slicno?
vidi kroz program hwinfo x64 koji je tacno chipset wifi-a pa trazi drajver po tome, naci ces sigurno, samo je bitno da pravilno i precizno otkucas u google i ne opsirno
1. da se obratis tehnickoj podrsci HP-a Srbija - besplatan tel nadji tamo na sajtu 2. Da odes na HP sajt, onda ce ti on ponuditi da instalirash aplikaciju koja ce da ocita koj lap loristis i dati predlog. Ja sam seproslog petka ceo dan drndao oko jednog g7-2250 sm i najblizi su mu drajveri za g7-2150. Odmah da ti kazem da ce te softwer prebaciti na najblizi model koji ima sve potrebne drajvere. Najvece probleme ce ti izazvati naravno wajrles. Takodje ako mu ne instaliras softwer za tastaturu nece moci ni blu tut da ti se ukljuci. Sve u svemu, cirkus. Kaki su to kreteni. Pre neki dan sam radio jedan Fujicu siemens, zavrsio instal win7 64, ubacio njihov disk i sve je bilo gotovo za 20 min. - - - - -Da bi otisao na HP sajt sa lapom prvo nadji LAN drajvere koji ce da ferceraju sa njim...antivirus i kreni....
Verovatno ti je ati radeon neka grafulja na lapu-imas da skines njihovu aplikaciju koja ce ti instalirati sve potrebno(cipset smbus, graf i ostalo) samo pre instalacije izaberi custom install.....Ovako je najbezbolnije i najbrze....i sve stikliraj.....Na kraju ce ti ostati samo zuti ? za blutut i to samo ako nisi instalirao drajver za tast. Ati na sajtu ne daje drajvere za tvoju grafiku pa ce ti aplikacija dati drajvere starije koji rade a povucice i ostalo sto sam vec napisao....Aj lagano ....
hw info je resio stvar, u pitanju je atheros ar9485 cip, inace morao sam rucno da otpakujem i instaliram drajver ali dobro barem sad radi. imarkovicu ako ti nekad zatreba pivo znas koga da zoves, hvala puno. :)
@caranovic: A lan drajveri su radili od pocetka, samo je wifi bio problem, grafika i sve ostalo radi super. Ali hvala u svakom slucaju na korisnim savetima...
Inace ako nekoga zanima prvi utisci su odlicni sto se tice ove masine (sem zajebancije sa drajverima), A6 jeste slabiji od slicno zacenjenih i3 masina ali zato to visestruko nadoknadjuje sa grafikom (7670m), ako bude vremena uradicu neke testove za nedelju dana kad budem imao malo bolji utisak o masini-zagrevanje, baterija, performanse...
ma nema problema, uvek moz` se popije, samo da nije lav
:: hw info je resio stvar, u pitanju je atheros ar9485 cip, inace morao sam rucno da otpakujem i instaliram drajver ali dobro barem sad radi. imarkovicu ako ti nekad zatreba pivo znas koga da zoves, hvala puno. : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.