Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Molim misljenje za lap
STRANA 1 OD 1
damirkic Molim misljenje za lap 31.10.2012. 11:08 T49366

status: user
broj poruka: 342
Zanima me vase misljenje kakav je Acer Aspire 7750?

info: i3-2330m, 4gb ddr3,wdc 500gb, 17.3 in, intel HD 128mb

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Druze reci koliko novca imas i za sta ti treba lap,pa da vidimo nesto 31.10.2012. 11:34 #451035

broj poruka: 6875
Ta intel integrusa je komedija od grafike.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Dexter013 damirkic 31.10.2012. 11:38 #451037

broj poruka: 17093
Po kojoj ceni si ga nasao i gde? Koliki ti je budzet i namena?
A realno ako nije za igre bice ti ok za svakodnevne aktivnosti.

Net muzika filmovi office...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
damirkic Ne znam koja je vrednost 31.10.2012. 12:08 #451040

broj poruka: 342
Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas pazen

Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedija

Plamen Re: Ne znam koja je vrednost 31.10.2012. 15:04 #451058

broj poruka: 2836
za te stvari sasvim dovoljan... Imam kuci Acer vec 2 god i prezadovoljan sam, a i drugari uglavnom su uzeli acer zbog najboljeg odnosa cene i perfomansi...

Proveri samo kako se otvara laptop, da li su ok ove sarke, posto tu uglavnom prvo strana, i proveri tastaturu

:: Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas paze
::
:: Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedij
djuroue1 Re: Re: Ne znam koja je vrednost 31.10.2012. 15:47 #451063

broj poruka: 1156
Naqjjeftiniji i najlosiji kvalitet materijala i zavrsne obade.Intel je intel i u njemu i dell-u ali plastika je ono sto je ocajno kod acea.Kolko para toliko muzike 500e ne vredi je ima boljih.Sad za koliko ti ga on daje to je dugo.Imao sam i fujitsu koji je nestobolji ali i njemu tastatura posle 6m ima tragove.Jedno je dell i sony sve ostalo do 500e ako nije aluminijum-tanko.Asus je po meni razocaravauci u tom rangu sa tastaturama koje ulezu po pola santimetra.Jedino aluminijumski model sa ciklet tastaturom je ok.Ako imas kesh juri njega sa b960 i gt50 grafikom ti nije vise od 400e.Nesto slabiji procesor a mnogo jaca grafika.E sad sta ti trampis i koliko para dodajes ili ne to ti znas.Sam vidi kakav je kvalitet plastike a intel je kao i u svakom drugom dok ti je grafika cisto da ti baca sliku na ekan.

AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v
Gigabyte ga990xa ud3
12gb ddr3 (Patriot Viper 3 Black 2x4gb + KHX 2x2gb)
Gainword Gtx 260 core 216
Lc power pro line 500w
SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3
Logitech G 105
Steel Series Sen

:: za te stvari sasvim dovoljan... Imam kuci Acer vec 2 god i prezadovoljan sam, a i drugari uglavnom su uzeli acer zbog najboljeg odnosa cene i perfomansi...
:: Proveri samo kako se otvara laptop, da li su ok ove sarke, posto tu uglavnom prvo strana, i proveri tastatur
:: :: Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas paze
:: ::
:: :: Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedij
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs