Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas pazen
Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedija
za te stvari sasvim dovoljan... Imam kuci Acer vec 2 god i prezadovoljan sam, a i drugari uglavnom su uzeli acer zbog najboljeg odnosa cene i perfomansi...
Proveri samo kako se otvara laptop, da li su ok ove sarke, posto tu uglavnom prvo strana, i proveri tastaturu
:: Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas paze :: :: Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedij :: :: ::
Naqjjeftiniji i najlosiji kvalitet materijala i zavrsne obade.Intel je intel i u njemu i dell-u ali plastika je ono sto je ocajno kod acea.Kolko para toliko muzike 500e ne vredi je ima boljih.Sad za koliko ti ga on daje to je dugo.Imao sam i fujitsu koji je nestobolji ali i njemu tastatura posle 6m ima tragove.Jedno je dell i sony sve ostalo do 500e ako nije aluminijum-tanko.Asus je po meni razocaravauci u tom rangu sa tastaturama koje ulezu po pola santimetra.Jedino aluminijumski model sa ciklet tastaturom je ok.Ako imas kesh juri njega sa b960 i gt50 grafikom ti nije vise od 400e.Nesto slabiji procesor a mnogo jaca grafika.E sad sta ti trampis i koliko para dodajes ili ne to ti znas.Sam vidi kakav je kvalitet plastike a intel je kao i u svakom drugom dok ti je grafika cisto da ti baca sliku na ekan.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 12gb ddr3 (Patriot Viper 3 Black 2x4gb + KHX 2x2gb) Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3 Logitech G 105 Steel Series Sen
:: za te stvari sasvim dovoljan... Imam kuci Acer vec 2 god i prezadovoljan sam, a i drugari uglavnom su uzeli acer zbog najboljeg odnosa cene i perfomansi... :: :: Proveri samo kako se otvara laptop, da li su ok ove sarke, posto tu uglavnom prvo strana, i proveri tastatur :: :: :: :: Ovo je neka trampa, on je kosriscen par meseci a mislim da je nov oko 500 evra ako ne gresim. U odlicnom je stanju stvarno bas paze :: :: :: :: Mene zanima da li je to krs od izrade ili je dobar posto se necu igrati na njemu samo programiranje, obrada teksta, filmovi, internet i generalno multimedij :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.