Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
TV tuner USB dongle na Intel Atom?
STRANA 1 OD 1
BrianM TV tuner USB dongle na Intel Atom? 23.10.2012. 15:17 T49238

status: user
broj poruka: 178
Postovanje!

Jedno pitanje za iskusne. Ako bi se na netbook sa Intel Atomom(stariji - single core) nakacio USB dongle TV tuner, npr. Leadtek WinFast DTV Dongle H Plus da li bi bilo problema u smislu jacine samog procesora. Specifikacija tunera kaze `PC with 1.8 GHz processor (min. recommended)`, tu je negde blizu Atom po snazi, ali me ipak interesuje jel neko isprobao neku slicnu kombinaciju.

Unapred zahvalan!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: TV tuner USB dongle na Intel Atom? 23.10.2012. 15:34 #449124

broj poruka: 6083
Probao ja na msi netbooku od pre 3 godine, takav kao tvoj verovatno, i radio mi je usb tv dongle, samo se ne secam koje marke bio jer sam pozajmio cisto da isprobam.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Postovanje
::
:: Jedno pitanje za iskusne. Ako bi se na netbook sa Intel Atomom(stariji - single core) nakacio USB dongle TV tuner, npr. Leadtek WinFast DTV Dongle H Plus da li bi bilo problema u smislu jacine samog procesora. Specifikacija tunera kaze `PC with 1.8 GHz processor (min. recommended)`, tu je negde blizu Atom po snazi, ali me ipak interesuje jel neko isprobao neku slicnu kombinaciju
::
:: Unapred zahvalan!
BrianM 23.10.2012. 17:22 #449191

broj poruka: 178
E, to mi je trebalo, neko sa slicnim iskustvom. Puno hvala. Pozdrav :)

blackwolf - - - - 23.10.2012. 17:29 #449197

broj poruka: 1504
Po ovom novom zakonu možeš da vratiš uređaj u roku od 7 dana ako nisi zadovoljan ,par puta sam bio do sad vratio nešto tako i likovi iz winwina mi ni reč nisu rekli ,tako da opušteno.
Black Wolf

gilopile ... 23.10.2012. 18:49 #449217

broj poruka: 9459
Radice to ok, budi bez brige.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Voanerges ... 24.10.2012. 00:21 #449302

broj poruka: 202

Ма немој, ти користиш, па вратиш а мени увале следећем. Лепо, нема шта!
Него, ако си купио без размишљања, седи и користи то што си купио или плачи над тим а не да као Американац купиш ципеле, носиш месец дана, и вратиш, јер те, јелте, жуљају. Пих!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs