Jel ce ovo cudo da bude po slicnoj ceni i kod nas?
Bash danas odlucio da kupim neki, i naisho na ovaj tekst, pa reko bolje da ne dajem 100-150e na ove krsine i sacekam nexus7 za 99$ :D Pa nek bude i 120-150e pa je ponovo najbolja kupovina...
Ima li jos koga da je upucen u razvoj tableta, odnosno njihove cene na trzistu?
Neki baja na bench oglasima trazi 300€ za polovnjaka sa 16GB...
Srbistan, BRE !
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: http://www.pc-tablet.com/7140-google-slash-nexus-7-prices-99-8gb-199-16gb-introduce-32gb-variant :: :: Jel ce ovo cudo da bude po slicnoj ceni i kod nas :: :: Bash danas odlucio da kupim neki, i naisho na ovaj tekst, pa reko bolje da ne dajem 100-150e na ove krsine i sacekam nexus7 za 99$ :D Pa nek bude i 120-150e pa je ponovo najbolja kupovina.. :: :: Ima li jos koga da je upucen u razvoj tableta, odnosno njihove cene na trzistu?
Pre njega sam imao iPad 2, Prestigio 5080C i 5097 Pro, igrao se neko vreme i sa Samsung GT 10.1.
Za sada mi je Nexus apsolutni favorit, pošto mi 3G ne treba, tj. ne želim da plaćam 3G i za telefon i za tablet. To mi rešava hotspot.
Uskoro bi trebalo da se pojavi i 32GB model Nexus-a, po prvim informacijama ipak će biti nešto viša cena od 16GB varijante i neće ga biti još nekih mesec dana kod nas.
Ako ne želiš da daješ duplo i više para za iPAD 3 ili TF700, topla preporuka za N7.
kao sto su forumasi :) vec rekli to je neko gurnuo bubu i od toga nema nista :P.. mada je asus rekao za sad :) sto znaci 2014 mozda :) hihi sad je definitivno bestbuy za 200$ tu imas i kindle fire za 159$ koji je sranje... ja iskreno imam ipad3 i sestri sam uzeo nexus 7 za faks... uredjaji nisu bas za poredjenje, u stranu to 3g itd, nego jednostavno 9.7 je mnogo prijatnije za surf i blejanje po netu, dok je nexus 7 malo vise portabilan, ali meni ni ipad gabariti ne smetaju.. problem mi je bio prvih 1-2 dok sam gledao u njega da se naviknem na mali ekran, medjutim posle je bilo ok :) .... Nexus je za sad jedini andorid koji radi kako treba ( ima i on svojih bubica) ali je mnogo mnogo bolji od bilo kog andorida do sad... koristio sam od od 1.6 do 2.3.7 i 4.0.4 na note.... tablet je za te pare prva liga... jedini problem je taj sto bi sad onaj prestigio sto se kunu u njega 5097 ili kako vec trebao da bude nov plafon 11000din ni 1din vise jer je realno krshina neopevana, sve secka i nista ne radi tecno kako treba, a pritom je kostao 220-230e nov (i sad je toliko) za te pare ipad1 ga sije u svakom pogledu..... tako da kod nas Nexus nece imate normalnu cenu 16500din koliko kosta u usa nego ce biti naduvan bas iz razloga postojanja ovih krsheva na nasem trzistu... jos kad se uzme da 8gb od 24.10 nece biti vec ce ga cenovno zameniti 16 gb i dolazi 32gb posle :P pa mozda i 3g i sve to verovatno u 300$ ne znam koji uredjaj bi bio adekvatna pretnja za njega....
:: http://www.pc-tablet.com/7140-google-slash-nexus-7-prices-99-8gb-199-16gb-introduce-32gb-variant :: :: Jel ce ovo cudo da bude po slicnoj ceni i kod nas :: :: Bash danas odlucio da kupim neki, i naisho na ovaj tekst, pa reko bolje da ne dajem 100-150e na ove krsine i sacekam nexus7 za 99$ :D Pa nek bude i 120-150e pa je ponovo najbolja kupovina.. :: :: Ima li jos koga da je upucen u razvoj tableta, odnosno njihove cene na trzistu?
Zapravo, u Gigatronu, CT-u i još gomili drugih radnji je 27.999 tj. 1000 dinara jeftinije nego u emmiju.
@cele:
Koliko sam ja gledao, u USA su cene 200$, tj. 17600 za 8GB model koga kod nas nema i 250$ tj. 22.000 za 16GB model koji se kod nas prodaje. + tamo je 1 god. garancije, kod nas dve.
A u EU, 16GB je oko 250€, tako da je jedino USA povlašćena, što je uvek i bila.
Jedino bi dolazak 32GB modela sledećeg meseca trebao malo da promeni cene.
:: Nemash shta da cekash i nije dilema koliko ce da kosta vec ga ima, a tu ti je i cena : :: :: http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-asus-nexus-7-1b024a-ips-7.11.html?productId=2647 :: :: MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHzATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner :: :: :: http://www.pc-tablet.com/7140-google-slash-nexus-7-prices-99-8gb-199-16gb-introduce-32gb-variant :: :: :: :: Jel ce ovo cudo da bude po slicnoj ceni i kod nas :: :: :: :: Bash danas odlucio da kupim neki, i naisho na ovaj tekst, pa reko bolje da ne dajem 100-150e na ove krsine i sacekam nexus7 za 99$ :D Pa nek bude i 120-150e pa je ponovo najbolja kupovina.. :: :: :: :: Ima li jos koga da je upucen u razvoj tableta, odnosno njihove cene na trzistu?
Pa kod njih je normalna cena, 150e za takav tablet je ok cena...
A da se cimam da mi posalju prijatelji iz amerike, opet pitanje je koliko se to isplati, koliko je postarina i neke takse ako postoje... Usteda oko 50-60e a da mucim ljude, da kupujem 3-4 komada pa i ajde...
Mislim da ce za 5-6 meseci cene tih tableta da padnu, kao sto su padale i laptopova i ostalih komponenti, vrv ce ovaj tipa nexus 7 da bude neki standard...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.