Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Dell m5030 bluetooth problem
STRANA 1 OD 1
Masuka Dell m5030 bluetooth problem 12.10.2012. 21:21 T48390

status: user
broj poruka: 360

Imam problem da nece da instalira drajver za bluetooth specijalno za ovaj lap,pogledao sam u biosu podesavanja po uputima sa drugih foruma i sve je u redu sto se toga tice (ima samo disabled/enabled) .. sta bih jos mogao da pokusam?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .. 12.10.2012. 22:02 #447237

broj poruka: 4054

http://en.community.dell.com/support-forums/network-internet-wireless/f/3324/t/19405394.aspx
MaliAbner Ako nije tajna... 13.10.2012. 19:19 #447410

broj poruka: 7769
Za koje ti treba taj BT ?

Pa to vise nikome ne treba...

Tomato Republic Of Serbia !!!
Masuka .. 13.10.2012. 19:41 #447416

broj poruka: 360
@codeus

video sam i to vec,probao sve,procitao sam da pri kupovini ovog lapa biras da li ces BT kao dodatnu opremu,nije moj i nisam ga ja kupovao tako da postoji mogucnost da ni nema ugradjeno ... ali onda ne bih imao podesavanja u biosu za njega valjda?

@MaliAbner

ne treba meni,devojka hoce to :D

gilopile ... 13.10.2012. 20:29 #447423

broj poruka: 9459
Ma mani ga, zatreba po nekada kada treba iz fona nesto da se prebaci, a nema se pri ruci kablic...A i smor je za svaku slikicu koju treba da prbacis iz fona butati kabel + je velika verovatnoca da se konektor u fonu sjebe, pogotovo ako se radi o multi konektoru poput samsugovih...

Moguce da ga nemas u laptopu, mozda ga je neko iscupao... Instalisi mu BlueSoleil 8.0.395, mozda ga osposobi ako ga ima. U biosu postoji podesavanje ali ne mora da znaci da se isti nalazi u laptopu. Pogledaj u device manageru, da li ima nesto pod uzvicnikom...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs