Imam stari Dell Latitude c640, ne koristim ga vise, a jednom poznaniku ce trebati za najosnovnije stvari (muzika i net). Karakteristike: Intel Pentium 4-M 2.0Ghz 256MB ram Ati mobility radeon 7500 40GB hdd
Koliko realno da mu trazim za ovo cudo? Hvala unapred :)
Kada ima samo 256MB RAMa? Pa da bi se on danas upalio, treba mu jos 512MB, a to za taj laptop kosta bar 10 evra… Znaci izaci ce ga 60 i dalje ce biti krs. Trazi mu 30 evra i to je to…
Realno ovi sto po oglasima otkupljuju laptopove ne bi ti dali vise od 10 evra za njega , komsiji koji je se ne razume u laptopove mozes da uvalis za vise!
Vredi itekako 50E ako imas punjac, ako je dobro ocuvan i ako baterija drzi makar sat vremena. To su odlicni i kvalitetni laptopovi, verovali ili ne:)
Dodaj, tj. neka doda jos 1gb RAMa (oko 2000din) i neka zameni CPU sa nekim od 2MbL2 cache, moze i 1.73/533/2MbL2 (oko800 din), ako taj CPU imam malo L2 i radice to bolje od bilo kojeg P4 socket 478, 754, pa cak i 775 sa nekim single core procesorom. Provereno u praksi::
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma ima wiFi, sigurno, ako neko nije izvadio karticu...Ali se ista moze naci za parsto din i ubaciti ako je pocupana... Kao sto rekoh, nek poznanik nabaci jos min. 512Mb(oko 1100 din) ili 1Gb(oko2000) i imace pristojan lap za taj novac.
Ili ako se ne razume, kupi ti mem, ubaci i naplati vise tj. 70e sa 1.2 Gb, sigurno toliko vredi, ako ne i nesto vise. Sa 256Mb ni nek ne pomislja da surfuje:)
Ma uzeće, ne može da nađe ništa drugo za 50e. Rekao sam mu da bi bilo dobro da ubaci još malo rama ako nađe, jer koliko ja vidim nov nema da se nađe. Poslužiće ga koliko toliko. Hvala svima!
Obavezno neka potrazi i ubaci min 512Mb. Nema novih, a i cena bi mu bila 100E:) Ima lik koji se pojavljuje ovse na oglasima (iz BG) i prodaje te DDR1 SODIM PC2700 memorije 512 1100Din i 1Gb oko 2000, sto je relativno ok cena, jer ih je jako tesko naci vece od 256Mb. Sluzice ga sasvim solidno taj lapic...Za 50E ne moze bukvalno nista da kupi, izuzev nekog krsa 748 koji ne moze ni da se konektuje na net a da mu proc ne zakuca na 100%:) Imam slican i cak radi 720p od nekih 8Gb, nema da koci i zauzece procesora na oko 70%, slika na 26` TV-u savrsena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.