Uzeo sam D270 (Baloon Carnival). Elem netbook je stvarno super. Lep, tih, funkcionalan... Posto sam hteo da stavim Win7, ispegalo sam mu hard disk, formatirao ga i stavio Win7 32bit Ultimate, pa sam mu od pocetka skinuo sve drajvere sa neta.
Moj problem je sledeci:
Fn dugme radi za zvuk, WLAN, i sve ostale dzidza-bidze osim za OSVETLJENJE. To su dakle Fn+ Strelice levo i desno. To je ocigledno poznat problem sa windows 7 OS jer Acerov Launch Manager (Osim ako gresim) kao da nema podrsku za tu funkciju u okviru win7 OS.
Moje pitanje je da li bi mi neko znao reci kako da popravim to, da je moguce korigovati osvetljenje preko tih strelica? Ima li neka fora koje se nisam setio?
Unapred hvala! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
To mi nije resenje. Treba mi nesto fleksibilnije. Ja nisam problem, nego netbook treba da ide na poklon danas nekome ko je maltene apsolutni pocetnik.
Ima li mu leka, ili da jurim neki Gadget ili nesto? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
nema veze, kod mene na laptop je uvijek na max osvjetljenje. mislim da nema razloga da sad taj neko ko ce da dobije laptop smanjiva ili povecava osvjetljenje, po meni je to bez veze
CPU: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 GPU: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS RAM: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 HDD:2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 PSU: Cooler Master
Moguce da sam ga prevideo, nego mene ili zajebava nesto ili ga nema. Jel bi mogao da mi bacis link za skidanje ovde? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ma znam i ja da postoji nekoliko nacina da se smanji brightness, ali je to prckanje za pocetnika kome je namenjen netbook jos malo komplikovano. Ove strelice su em prakticnije, em su idiot-friendly :)
Samo zato trazim... probacu da li ce ovi drajveri ispraviti problem, a ako ne pomognu, javicu se za eventualno jos neku preporuku **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
kada instaliras drajver treba da se pojavi jos neki power plan pored ova dva osnovna, i izaberes taj njegov i trebalo bi da radi to pojacavanje svetla preko fn tastera, tako je kod mene kod tosibe, ili treba da se instalira neki njegoc acer utility za te tastere.
Ok, shvatam. Probacu sta si mi rekao. Ima poseban program za te tastere Launch Manager se zove. Stavio sam najnoviji i radi lepo sve osim osvetljenja. Valjda ce drajveri da isprave gresku :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.